урок толеантності

Автор: admin від 28-09-2015, 09:07

З повагою та розумінням

 

В рамках Міжнародного Дня глухих у Коледжі відбувся урок толерантності

 

 

На захід були запрошені першокурсники нашого закладу. У бібліотеці, де проводився урок, не було жодного вільного місця, адже були присутні студенти усіх трьох факультетів.

  

 

Провела заняття Лідер Молодіжної ради УТОГ, практичний психолог та перекладач-дактилолог Марія Андрієнко, яка підняла тему стереотипів та толерантності сучасного суспільства.

 

  

Толерантність - соціологічний термін, що означає терпимість до іншого світогляду, образу життя, поведінки та звичаїв. В нашому закладі з 1958 року готують фахівців з числа слабочуючих. Марія розповіла про особливості навчання таких студентів з порушеннями слуху, спілкування з ними, повагу до них, прийняття та правильне розуміння їхньої культури, світогляду.

 

  

Серед людей з порушеннями слуху є багато видатних діячів політики, науки, культури. Викладач розповіла про слабочуючих студентів та випускників нашого закладу, які є гордістю Коледжу.Студенти з зацікавленістю  слухали розповідь, задавали питання, багато чого усвідомили для себе. В кінці уроку Марія Андрієнко зауважила, що всі митакі різні, тож давайте ставитись один до одногоз повагою та розумінням!

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар