Педагогічна рада 17.09.2015

Автор: admin від 28-09-2015, 08:57

Педагочічна рада

 

17 вересня 2015 року відбулося засідання педагогічної ради ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»

 

На початку засідання директор Коледжу Г.В. Щуцька привітала та нагородила грамотою ювіляра Л.З.Волкову та вручила Подяку Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а.П.І.Пінчуку - завідувачу навчально-виробничою практикоюза сумлінну працю та активну участь у роботі Ради директорів та міського методичного об'єднання. Директор також представила нових співробітників.

 

 

Під час ради розглядалися питання організації навчального процесу у світлі виконання Закону України «Про вищу освіту»,затвердження складу та вибори секретаря педагогічної ради Коледжу, розгляд кандидатур на вакантні місця завідувачів кафедр.

 

 

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та на підставі Положення про педагогічну раду ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» від 16.10.2014 року   було затверджено педагогічну раду на 2015-2016 н.р.у складі  68 осіб. Голова педагогічної ради: Г.В.Щуцька - директор Коледжу; секретар: А.В.Сокол - керівник економічного факультету.

 

 

 

Розглянувши кандидатури на заміщення вакантних посад завідувачів кафедрами, було вирішено призначити в.о. завідувачів кафедрами до прийняття нового Статуту, відповідно до Закону України «Про вищу освіту»:

доктора технічних наук, професора Ю.Ю.Щербаня - в.о. завідувача кафедри технологій легкої промисловості;

кандидита економічних наук О.В. Шевчук - в.о. завідувача кафедри управління, обліку та оподаткування;

 

 

кандидата філософських наук Б.В.Козака - в.о. завідувача кафедри соціальних та гуманітарних дисциплін;

 

 

кандидата біологічних наук А.В.Калиновську - в.о. завідувача кафедри природничо-наукових та комп’ютерних дисциплін.

 

 

 

 

Доповідачі презентували свою науково-педагогічну діяльність, розповіли колективу про перспективні плани роботи у Коледжі в сучасних умовах реформування освіти. 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар