Олімпійський урок

Автор: admin від 15-09-2015, 08:14

Олімпійський урок

 

Cтуденти Київського коледжу легкої промисловості разом з учням Спеціалізованої київської школи №181 взяли участь в проведенні  олімпійського уроку, присвяченого Дню фізичної культури і спорту

 

День фізкультури і спорту в нашій державі з року в рік урочисто святкується в другу суботу вересня.  І в цьому році до свята спорту ретельно готувалися студенти Коледжу. На заході були присутні Заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції М.П. Мовчан, Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації С.О. Мартинчук, начальник відділу сімї, молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Г.В. Фартучна, директор Коледжу Г.В. Щуцька, директор школи №181 М.О. Смирнова, віце-президент Окінавського Годзю-рю карате-до України, чемпіон Європи та Світу О.Є.Гончаренко, які звернулися до присутніх з вітальними словами.

  

  

  

Урок почався з легкоатлетичної естафети, в якій брали участь  команди дівчат та юнаків  Коледжу.

  

  

  

Свою майстерність продемонстрували члени збірної команди Коледжу з футболу, срібні призери чемпіонату Печерського району серед студентів ВНЗ І-III рівнів акредитації. Присутні з захопленням подивилися показові виступи студентів Коледжу, які є майстрами рукопашного бою Федерації карате України, багатократними чемпіонами України, Європи та Світу.

  


 

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація з нагоди Дня фізичної культури і спорту найкращим спортсменам району, в тому числі студентам-каратистам Коледжу Артему Коновалову, Данилу Слюсарю, Михайлу Герасимчуку, випускнику Богдану Гончаренко та студенту Нверу Суреняну, який виборов золоту медаль в Чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування, що відбувся в місті Росчестер в США, вручила нагороди та пам’ятні подарунки. 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар