31 серпня 2015 року в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбулися загальні збори трудового колективу

Автор: admin від 31-08-2015, 11:44

Загальні збори трудового колективу

 

31 серпня 2015 року в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбулися загальні збори трудового колективу під головуванням В.І. Білоконя – голови профкому співробітників. На початку засідання директор Коледжу Г.В. Щуцька висловила слова шани та подяки за багаторічну сумлінну працю педагогічним працівникам, які пішли на заслужений відпочинок. Директор подякувала членам приймальної комісії за плідну роботу упродовж вступної кампанії 2015 року, наголосивши на тому, що державне замовлення виконано в повному обсязі за всіма спеціальностями.

 

 

Під час зборів на порядку денному розглядалися питання стану підготовки до нового навчального року. Г.В. Щуцька виказала вдячність всім працівникам адміністративно-господарської та фінансової служб, які протягом літа всебічно сприяли та безпосередньо виконували ремонтні роботи по підготовці навчального корпусу та гуртожитку до нового навчального року. Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу вирішено, що всі структури, задіяні в навчально-виховному процесі, готові до нового навчального року, відповідно, стан підготовки до нового навчального року визнано задовільним.

 

Затверджено структуру Коледжу у відповідності до Закону України «Про вищу освіту», яка була попередньо розглянута та схвалена на засіданнях циклових комісій та адміністративній раді. Голова профкому В.І. Білоконь та викладач-методист Н.К. Андрійченко зауважили, що запропонований склад факультетів, кафедр та циклових комісій є виваженим та запропонували підтримати нову структуру ДВНЗ ККЛП.

 

 

Заслухано звіт відповідального секретаря Приймальної комісії Н.М. Чорногор про вступну кампанію 2015 року. Інженер-програміст ЄДЕБО О.В. Шуманчук-Честних зауважила, що завдяки використанню освітніх інформаційних баз перебіг та результати вступної кампанії 2015 року були доступними для абітурієнтів та їх батьків. Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу роботу Приймальної комісії Коледжу визнано задовільною.

 

 

Звіти заступника директора з АГР В.Я.Супруна про роботу адміністративно-господарської служби та головного бухгалтера І.А. Муртазаєва про роботу фінансової служби по підготовці до нового навчального року схвалено трудовим колективом, зауваживши, що служби працюють злагоджено та плідно.

 

  

 

Збори пройшли у діловій і зацікавленій атмосфері та залишили відчуття впевненості трудового колективу Коледжу у власних силах і  у майбутньому.

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар