1 вересня 2015

Автор: admin від 2-09-2015, 15:19

Свято початку навчального року

 

 

1 вересня 2015 року в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбулася урочиста церемонія з нагоди масштабного свята «День знань»

 

Перше вересня  для кожного  з нас особливо пам’ятний день,саме з якого починається дорога у доросле життя. Тому до цього свята у ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» готувалися ретельно і заздалегідь.      

  

У святково прибраній актовій залі було сонячно та по-родинному. Тут вітали першокурсників, що поповнили ряди  дружнього студентського товариства.

  

 

З вітальним словом до студентів, викладачів, батьків та гостей звернулася директор Коледжу Ганна Щуцька. Вона поздоровила присутніх  з новим навчальним роком, побажавши  педагогічному колективу досягнень на освітянській ниві, студентам - успіхів в опануванні професійними знаннями, здоров’я, миру усім та плідної праці на благо України.

 

Директор представила віце-президента Федерації Годзю-рю Карате-До Олександра Гончаренка полковника ЗСУ командира спецназу, що  нещодавно зі своїми спортсменами-каратистами - студентами нашого  Коледжу повернувся з зони АТО, де навчали морських піхотинців самообороні та рукопашному бою.

 

 

 

На святі також були присутні  Ірина Чепчина, перший заступник голови ЦП УТОГ, Леонід Касицький, президент Спортивної федерації глухих України та Галина  Фартушна, начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Печерськоі районної адміністрації в місті Києві.

 

 

 

 

Свято пройшло цікаво і з гумором - настанови педагогів, старшокурсників, квіти, багато усмішок і позитивних емоцій. Урочистим та хвилюючим моментом стала посвята першокурсників у студенти. У ошатно прибраній актовій залі відбувся святковий концерт. На святі були коротко підведені підсумки цього літа, яке було багатим на різні визначні події, деякі, навіть, світового масштабу. Наші студенти прославили Коледж своїми перемогами на міжнародних, конкурсах та спортивних змаганнях. Це і спортивні досягнення наших спортсменів, і визнання студентки  Коледжу найкрасивішою дівчиною на конкурсі краси, і світова перемога нашого студента у спортивних танцях та  багато інших.

 

 

 

 

Завершилось свято Гімном Коледжу та уроком національно-патріотичного виховання. День посвяти в студенти першокурсники запам’ятають назавжди, а  попереду в них найкращі студентські роки. Щиро вітаємо студентів з Днем знань, бажаємо натхнення та успіхів! І пам’ятайте, шлях в успішне майбутнє лежить через здобуття якісної освіти.

 

 

 

 

 Газета ДВНЗ "Київський коледж легкої промисловості"

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар