Найкрасивішою дівчиною світу 2015 року серед нечуючих стала представниця України

Автор: admin від 27-07-2015, 13:21

Miss Deaf World 2015

 

Найкрасивішою дівчиною світу 2015 року серед нечуючих стала представниця України - студентка ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»

 

У липні цього року у місті Прага (Чехія) відбувся конкурс Міс та Містер нечуючі світу (Miss and Mister Deaf World), у якому приймала участь студентка 2 курсу Київського коледжу легкої промисловості Наталія Бєлан, яка була удостоєна почесного найвищого титулу «Міс нечуюча красуня світу 2015»! Найкрасивішим чоловіком серед нечуючих став колумбієць Каміло Вілоріа Аррієта. Чоловічу половину на конкурсі від України гідно представив Денис Кебенко, абітурієнт Коледжу.

 

Цей конкурс нічим від інших не відрізнявся, крім одного: всі учасники – дівчата і парубки з порушенням слуху. Такий конкурс проходить вже 15 років поспіль. Наталія Бєлан дуже пишається, що саме вона представляла Україну і Українське товариство глухих (УТОГ) на конкурсі світового рівня  і виборола почесне звання найкрасивішої дівчини світу.

 

23 липня у аеропорту Бориспіль переможницю Наталію та Дениса зустріли та привітали директор Коледжу Ганна Щуцька, перший заступник голови ЦП УТОГ Ірина Чепчина, директор Культурного Центру УТОГ Володимир Гончаренко перекладач коледжу та лідер молодіжної організації нечуючих України Марія Андрієнко, рідні та друзі. Було сказано багато теплих слів привітань. 

  

Ми пишаємося нашими студентами та підтримуємо їх у будь-яких починаннях! Впевнені, що українські дівчата і хлопці - найкращі!

 

 

 

 

 

 

 

Детальніше http://podrobnosti.ua/2049837-kievljanka-stala-samoj-krasivoj-sredi-neslyshaschih.html 

                     http://inter.ua/ru/video/episode/faces_utro/2015/07/31/krasota 

 

Коментарі:

Залишити коментар