Випуск 2015

Автор: admin від 10-07-2015, 16:52

Попереду нове життя

 

Наприкінці червня в Київському коледжі легкої промисловості відбулося традиційне свято – випуск - 2015, на яке завітала делегація освітян із сонячної Грузії, президент спортивної федерації глухих України та представники ЦП УТОГ

 

Героями випуску Коледжу стали молоді бухгалтери, технологи та дизайнери. На святі вручення дипломів студентам спеціальності “Дизайн” були присутні гості з Грузії, які прибули в Україну в рамках європейської освітньої програми.  Делегація прибула в складі: Георгій Гогітідзе - директор коледжу «Чорне море» місто Батумі, Влада Кліменко – IT-педагог, керівник програми Cisco в Батумі, Майя Тоідзе - організатор коледжу. Грузинські колеги відвідали Київський коледж легкої промисловості з метою налагодження контактів та обміну досвідом по підготовці кваліфікованих фахівців.

 

До випускників із вітальним словом звернулись директор київського коледжу Ганна Щуцька та директор батумського коледжу «Чорне море» Георгій Гогітідзе.  З любов’ю та щирістю молодших спеціалістів привітали завідувачі відділеннями, куратори груп та студенти молодших курсів.

 

 

 

Студенти–дизайнери на подіумі показали свої творчі самобутні роботи. Грузинських гостей вразила творча атмосфера, відчуття єдності у великій студентській родині. Гості не змогли стримати сліз, коли дивилися колекцію «Ангели натхнення», в якій відчувалася і гордість за Україну, і віра в її відродження, і надія на світле майбутнє.

 

 

Випускників-технологів прийшли поздоровити президент спортивної федерації глухих України Леонід Касицький та начальник відділу організаційної, культурної та реабілітаційної роботи Центрального правління Українського товариства глухих Сергій Котелянець. Леонід Касицький відмітив, що визначні спортивні досягнення наших глухих спортсменів давно вже відомі не тільки за межами навчального закладу, але й за межами України. Він подякував за плідну співпрацю та вручив директору коледжу Ганні Щуцькій подяку. Київський коледж легкої промисловості ще в 1958 році першим розпочав підготовку спеціалістів з числа глухих за спеціальністю “Швейне виробництво”. У зв'язку з цим,  коледж довгі роки плідно співпрацює з УТОГом. Сергій Котелянець поздоровив випускників та подякував колективу педагогів. Доречі, в цьому році вперше випустилась група слабочуючих студентів спеціальності “Виготовлення виробів із шкіри”.

 

 

 

На урочистості прийшли найближчі люди – батьки, рідні та друзі, які з гордістю проводжали випускників у доросле, самостійне життя. Молоді фахівці, тримаючи в руках диплом і в серці надію на краще майбутнє, пообіцяли будувати й розвивати свою країну – сильну і мирну. Свято було цікавим й дуже зворушливим і для самих випускників, і для гостей. Вітаємо випускників – гарної долі і світлого майбутнього!

 

 

 

 

 

  

Коментарі:

Залишити коментар