Ігри патріотів

Автор: admin від 5-07-2015, 09:37

VIII Всеукраїнський конкурс «Ігри патріотів УТОГ»

 

26 червня стартував VIII Всеукраїнський конкурс «Ігри патріотів УТОГ». Змагання відбулися на березі Чорного моря в Одеській області, смт. Затока. До участі було зараховано 22 команди по п’ять осіб: 2 жінки та три чоловіки.

 

Першим конкурсним завданням необхідно була підготовка «Візитки», тобто команда мала себе представити. 27 червня відбулися наступні конкурси: «Снайпер» - хто влучніше, «Вишка» - хто хутчіше, «Шахи» - хто розумніший, «Лабіринт» - хто спритніший та «Естафета на воді» - хто дотягне до кінця. Заключним завданням був номер художньої самодіяльності.

 

Варто зазначити, що всі конкурсні завдання були надскладні і часу на розслаблення чи бодай хвилинки відпочинку майже не було.

  

Місто Київ цього року представляла команда «Патріот» –  студенти Київського коледжу легкої промисловості. Для них випала чудова нагода побувати серед учасників змагань з числа нечуючих, які з’їхались з усіх куточків нашої країни. Молоді патріоти “і світ подивились, і себе показали”. Всі учасники відчули дух боротьби та жагу до перемоги.

 

Головна мета проведення цих змагань – достукатись до сердець нечуючої молоді та спонукати їх до здорового, культурного та активного способу життя задля їх морального та інтелектуального розвитку.

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар