«Міс та Містер УТОГ 2015»

Автор: admin від 9-03-2015, 11:27

7 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня у Культурному центрі  УТОГ відбувся всеукраїнський конкурс «Міс та Містер УТОГ 2015» у якому приймала участь і наша студентка І курсу групи Швс-02 Наталія Бєлан, представляючи на конкурсі своєрідне Запоріжжя.

 

  

Наталія одразу, з першого виходу на сцену підкорила не лише глядачів, а й авторитетне журі конкурсу, у складі якого були Мар’яна Люханова, володарка титулів  Віце-міс нечуюча красуня світу та міс нечуюча красуня Європи 2012 року, Сергій Парфьонов, відомий український флорист, Марія Андрієнко, перекладач жестової мови нашого коледжу, лідер Молодіжної ради УТОГ, голова журі та відома українська співачка – Марія Яремчук.

 

  

Тому не дивно, що наша Наташа виборола одразу два почесних титули – «Приз глядацьких симпатій» та «Міс нечуюча красуня УТОГ – 2015»! Тепер перед Наталкою стоїть нелегке та почесне завдання – представляти Україну на міжнародному конкурсі краси у Празі (Чехія), що відбудеться влітку цього року.

 

 

Побажаємо успіху нашій переможниці!

 

 

Корону Наталії Бєлан надягає переможниця минулорічного конкурсу – Христина Коновалова, також студентка нашого Коледжу, групи Швс-02.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар