виставка КНУТД

Автор: admin від 4-03-2015, 07:24

3 березня 2015 року в Київському національному університеті технологій та дизайну було проведено спільний семінар - презентацію «Київська ініціатива інновації для бізнесу».

 

На базі Дослідно-виробничого центру ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» спільно з Кафедрою матеріалознавства, товарознавства та експертизи Київського національного університету технологій та дизайну, була розроблена та виготовлена дослідна пара післяопераційного (реабілітаційного) взуття для хворих з відкритими ранами, для реабілітації  після оперативних втручань на суглобах переднього відділу стопи та при травматичних пошкодженнях стоп. Зразок взуття було представлено на спільному семінарі - презентації «Київська ініціатива інновації для бізнесу».

 

 

Захід проведено Київською міською державною адміністрацією та Київським національним університетом технологій та дизайну за участю заступників голів районних державних адміністрації м. Києва, відповідальних працівників з питань промислової політики районних державних адміністрації м. Києва, членів Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва, представників Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Української асоціації підприємств легкої промисловості.

 

  

Метою заходу є налагодження державно-приватного партнерства та співпраці між структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації, Київським національним університетом технологій та дизайну, навчальними закладами і промисловими підприємствами м. Києва щодо створення та розвитку кластерної мережі підприємств легкої промисловості.

 

виставка КНУТД

 

Коментарі:

Залишити коментар