Педрада 19.02.2015

Автор: admin від 20-02-2015, 14:16

19 лютого 2015 року відбулося засідання педагогічної ради

ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»

 

На початку засідання директор Коледжу Г.В. Щуцька привітала присутніх з початком аудиторних занять весняного семестру, разом із головою профкому Білоконем В.І. поздоровила ювілярів та вручила співробітникам Коледжу почесні грамоти і подяки Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. за сумлінну працю та вагомий внесок в роботу навчального закладу, представила нових співробітників. 

 

 

 

 Під час заходу розглядалося питання організації навчального процесу у світлі виконання розділів 9,10 Закону України «Про вищу освіту». Були затверджені Положення та Методичні рекомендації ДВНЗ ККЛП, розроблені з урахуванням вимог  вищезазначеного Закону, зокрема розділу 9 «Організація освітнього процесу», розділу 10 «Учасники освітнього процесу» та згідно листа МОН України від 20.01.2015 р. № 1/9-19. Заступник директора з навчально-методичної роботи Г.А. Михайловська ознайомила зі змістом розроблених Положень та Методичних рекомендацій. Радою було прийнято рішення затвердити та ввести в дію: Положення про організацію освітнього процесу в Коледжі; Положення про проведення ДЕК, ДПА; Положення про самостійно-дистанційне навчання; Положення про екзаменаційні комісії; Методичні рекомендації щодо складу, змісту та порядку розробки пакетів комплексних контрольних робіт.

 

 

Під час засідання заслухано звіти завідувачів відділень дизайну, технологічного та економічного про підсумки роботи за I семестр 2014-2015 н.р. та затверджено пропозиції щодо переведення студентів з контрактної форми навчання на бюджетну у зв’язку із наявністю вакантних місць.

  

Присутні заслухали творчі звіти викладача інформатики С. Колеснікової та майстра виробничого навчння Т.Шуляк. Творчі звіти викладачів було схвалено та рекомендовано атестаційній комісії Коледжу атестувати Т. Шуляк  на відповідність займаній посаді  і раніше присвоєному званню «майстер виробничого навчання II категорії» та С. Колеснікову на відповідність займаній посаді і присвоїти їй  кваліфікаційну категорію «Спеціаліст II категорії».

  

З інформацією щодо роботи адміністративно-господарчої частини виступив заступник директора з АГР Супрун В.Я. Про стан фінансових питань доповів головний бухгалтер Муртазаєв І.А., який також ознайомив колектив з кошторисом на 2015 рік.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар