Вчимося з любов'ю

Автор: admin від 28-11-2014, 15:24

Абітурієнту на замітку

 

Вже стало доброю традицією проводити в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» заходи з профорієнтації молоді з порушеннями слуху.

 

У листопаді поточного року наш Коледж в черговий раз зустрів групу старшокласників з порушеннями слуху спецшколи-інтернату № 18 м. Києва. Гостей запросили прийняти участь  в інтелектуально-розважальній грі з інформатики разом з нашими студентами груп Шс-35 і Шс-37.

 

 

Під час уроку-гри склалася дуже тепла та дружня атмосфера. Час сплив швидко та непомітно. Варто зазначати, що до гри з не меншим азартом долучилися і глядачі-вболівальники та викладачі. Гра виявилася настільки захоплюючою, що ніхто не хотів розходитись.

 

 

 

 

 

Наразі наші студенти показали наочний приклад для школярів, котрі стоять на порозі майбутнього вибору життєвого шляху, що Коледж є гідним місцем, де можна отримати вищу освіту та сучасну спеціальність.

 

Наші гості з задоволенням відвідали швейні майстерні, де побачили творчі роботи студентів та продукцію, яку виготовляють студенти та майстри, сьогодні це – бронежилети для бійців АТО – наших захисників.

 

В рамках заходу діти мали можливість долучитися до створення швейних виробів власноруч. Під чуйним керівництвом студентів та майстрів виробничого навчання школярі виготовили жовто-блакитні сердечка, які символізують нашу небайдужість, любов і підтримку тим, хто стоїть на сторожі мирного життя нашої Батьківщини. Ці маленькі теплі частинки любові будуть передані нашими активістами бійцям АТО.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар