22.12 2014 р. відбулися загальні збори трудового колективу ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості».

Автор: admin від 23-12-2014, 15:16

За підсумками 2014 року

 

22.12 2014 р. відбулися  загальні збори трудового колективу ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості».

 

 

На зборах були присутні 89 працівників Коледжу, які заслухали Г.В. Щуцьку, директора Коледжу, зі звітом про роботу Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості» за 2014 рік.

 

 

 

Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу було схвалено та затверджено звіт Директора про роботу Коледжу за 2014 рік.

 

Виступаючі на зборах члени колективу зауважили, що цей рік під керівництвом Г.В. Щуцької відзначився значним прогресом у методах і формах підготовки майбутніх фахівців легкої промисловості. Завдяки ефективній господарській діяльності було покращено матеріально-технічну базу Коледжу в цілому, зокрема, навчально-виробничих майстерень та створено Дослідницько-виробничий центр. Підсумовуючи зроблене за рік, присутні акцентували увагу на різнобічній діяльності навчального закладу та постійному зв'язку з ЗМІ (протягом року інформація про Коледж регулярно висвітлювалася у медіа просторі). На зборах йшлося про суворе та повне дотримання Статуту Коледжу.

 

 

 

Також, із змінами до Статуту Коледжу виступив головний бухгалтер Коледжу І.А. Муртазаєв. Зміни відбулися у зв’язку з заміною  поштового індексу згідно з листом Київської міської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта». Рішенням загальних зборів трудового колективу зміни до Статуту були затверджені.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар