Освіта та кар’єра 2015

Автор: admin від 20-04-2015, 12:31

 Професійна компетентність та соціальна активність

 

16 – 18 квітня Київський коледж легкої промисловості  прийняв участь у XXVII щорічній виставці «Освіта та кар’єра 2015», що традиційно відбулася в Національному центрі ділового і культурного співробітництва  «Український дім».

 

На урочистому відкритті події були присутні заступник Міністра освіти і науки України Павло Полянський, Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін, радник Посольства Держави Ізраїль в Україні Шмуєль Поліщук, віце-президент Національної академії педагогічних наук України Володимир Луговий, голова Правління Товариства «Знання» України Василь Кушерець. В своїй промові Павло Полянський зауважив, що саме якісна освіта допоможе українській молоді не лише побудувати кар’єру, а й зробити нашу країну модернізованою, успішною, європейською.

  

На  виставках «Освіта і кар’єра 2015» та «Освіта за кордоном» для учнів і студентів було представлено понад 60 вищих українських закладів різного профілю, а також 70 закордонних університетів, серед яких вищі навчальні заклади Республіки Польща, Кіпру, Австрійської Республіки, Держави Ізраїль, Латвійської Республіки, Федеративної Республіки Німеччини, Канади, Грецької Республіки, Турецької Республіки та Чеської Республіки.

 

 

 

Відкриваючи виставку, ведучі привітали з ювілейними датами декілька навчальних закладів, у тому числі поздоровили з 85 річницею і ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості». За підсумками роботи виставки Коледж удостоєний почесного звання «Лідер професійно-технічної освіти  України».

 

 

 

 

  

У рамках виставки був проведений  семінар-презентація  за темою «ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» – 85 років. Досвід, традиції, перспективи». З доповіддю виступив викладач вищої категорії, провідний фахівець з профорієнтаційної роботи О.М. Герасько.  Семінар зібрав численну аудиторію з числа гостей виставки, студентів та викладачів Коледжу. Доповідач ознайомив з історією, структурою Коледжу, з напрямками підготовки та  спеціальностями, умовами вступу, розповів про життя та побут студентів, перспективи закладу.

 

 

Виставка традиційно є найбільшим заходом, що присвячений широкому колу питань освіти в Україні та за кордоном, під час якого відвідувачі можуть поспілкуватися з представниками українських та закордонних навчальних закладів. Під час виставки було презентовано молодіжні програми, програми обміну студентами та учнями; представлено досвід співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді. На семінарах та засіданнях за «круглим столом» обговорювалися питання подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій у галузі освіти.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар