Освітянський форум

Автор: admin від 16-03-2015, 12:05

 Освітянський форум

  

12-14 березня 2015 року ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» прийняв участь у Шостій Міжнародній виставці

«Сучасні заклади освіти – 2015»

 

Головна подія освітньої галузі організована Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України, компанією «Виставковий Світ»відбуласяв Київському Палаці дітей та юнацтва. Свої привітання направили Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт; Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень.

  

У заході взяли участь 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови. Особливий акцент в цьому році було зроблено на розвиток  сучасних професійно-технічних навчальних закладів та забезпечення якості вищої освіти в контексті реалізації Закону України «Про вищу освіту». Освітяни й науковці з різних регіонів країни обговорили нагальні проблеми модернізації галузі освіти, шляхи інтеграції до європейського освітнього простору, особливості вступу до вищих навчальних закладів у 2015 році.

 

 

 

На виставці був представлений стенд ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» з банером, кольоровими плакатами, перекидними календарями, буклетами інформаційно-профорієнтаційного змісту, які розповсюджували на заході наші студенти. Присутні мали можливість переглянути відеоролик про історію та сьогодення  ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості». Виставковий стенд Коледжу також  прикрасили зроблені власноруч студентами дизайнерські віночки та взуття, оздоблене патріотичними елементами.

 

 

 

 

 

   

Під час заходу відбувся театралізований показ мод, де ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» презентував колекцію студентки Марини Озими "Ukrainian delaght", стилізовану крізь призму актуальної ситуації в Україні: тендітні етно-образи доповнили колючі чорні віночки та солдатське взуття. Музичним тлом показу стала пісня "Яблунька" Каті Чіллі. Ми хотіли показати, що сьогодні Україна наче крихка зимова яблунька, яка стійко зносить всі негаразди і обов´язково зацвіте з весною. У створенні образів використані дизайнерські віночки студенток Аліни Бай та Олени Шарамкової, а також берці Ганни Приходько. 

 

 

 

 

Протягом трьох діб роботи виставки її відвідало більше 11 тисяч осіб. Учасники та гості відмітили велику практичну цінність освітянського форуму.

  

 

 

 

  

Коментарі:

Залишити коментар