Майстри рукопашного бою Національної федерації карате тренують бійців

Автор: admin від 23-04-2015, 12:01

Майстри рукопашного бою Національної федерації карате тренують бійців

 

Майстри рукопашного бою Національної федерації карате -  студент 1 курсу економічного відділення ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» Артем Коновалов та випускник Коледжу  Богдан Гончаренко разом з іншими фахівцями найвищого гатунку понад місяць тренують бійців, призваних за мобілізацією, за програмою «Рукопаший бій»

Кандидат в майстри спорту Артем Коновалов та майстер спорту Богдан Гончаренко -  чемпіони світу, Європи та України з  карате. Вони навчають навичкам застосування прийомів рукопашного бою на спортивній базі однієї з військових частин, що на Київщині. Наші хлопці тренують бійців щоденно по 5 годин. Через руки майстрів рукопашного бою пройшло 600 солдатів, які найближчими днями відправляються на Схід у зону АТО. Елементарні прийоми карате, стверджують інструктори, не потребують великої фізичної сили, але здатні нейтралізувати супротивника під час бою та швидко його розброїти.Отримані навички військовослужбовці будуть застосовувати в зоні проведення антитерористичної операції. Надбані уміння бійців дозволять зберегти життя та здоров'я захисників Вітчизни.

 

Командування частини надіслало листа ДВНЗ "Київський коледж легкої промисловості", в якому висловило подяку навчальному закладу та безпосередньо студенту Артему Коновалу.

  

  

  

  

 

  

 

Коментарі:

Залишити коментар