тиждень циклової комісії «Природничо-наукових дисциплін»

Автор: admin від 27-04-2015, 11:16

До ювілею Коледжу

 

 20 - 25 квітня в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» було проведено тиждень циклової комісії «Природничо-наукових дисциплін»

 

В заході прийняли участь студенти І та ІІ курсу технологічного, економічного відділень та відділення «Дизайн». Програма тижня була насиченою і складалась із різноманітних конкурсів. Викладач Коледжу Т.М.Чех провела відкритий урок з математики з використанням мультімедійних заходів. Також за цей тиждень було проведено конкурс стінгазет різного напрямку. В конкурсі журі визнало переможцями студентів С.Матвієнко , К.Турчін, С.Лень, М.Проскурко та К. Вольвах.

  

 

  

  

  

До дня «Трагедія Чорнобиля» студентка ІІ курсу М. Буц провела презентацію у фойє Коледжу.

 

 

 

 

 

 

 

І на завершальному етапі тижня циклової комісії «Природничо-наукових дисциплін» викладач математики А.Д.Сергієнко організував з групами І курсу Дв-26 та До-25 «Брейн-ринг». Дві команди взяли участь у інтелектуальній грі, яка складалася з 3-х етапів. Перемогла команда групи ДВ-26. Студенти, які  не потрапили до складу команд взяли участь у творчому конкурсі.

  

  

  

  

  

  

Викладачі, члени циклової комісії, ставлять перед собою за мету постійно вдосконалювати педагогічну майстерність, цікавляться захопленнями своїх студентів, створюють атмосферу співробітництва, творчої взаємодії у навчанні та намагаються охопити всіх студентів позакласною роботою у різних її видах, а студентам цікаво приймати участь у різноманітних розважально-пізнавальних програмах.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар