ХХІІ літні Дефлімпійські ігри

Автор: admin від 7-07-2013, 11:17

Тріумфальний виступ українських атлетів на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх в Софії

З 25 липня по 04 серпня 2013 року у м. Софія (Республіка Болгарія) пройшли  ХХІІ літні Дефлімпійські ігри, які проходили під егідою Міжнародного Олімпійського Комітету за підтримки Уряду Болгарії та Міжнародного Спортивного Комітету глухих. Дефлімпійські ігри - це спортивні змагання найвищого рівня для людей з вадами слуху. Спортсмени з 105 різних країн світу змагалися у 20 видах спорту та боролися за понад 200 нагород.

Українська команда показала феноменальний спортивний результат, здобувши 88 медалей (21 золота, 30 срібних та 37 бронзових) та посівши другу позицію у загальному медальному заліку.

Великою честю та гордістю є те, що 10 студентів та 5 випускників ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» вдало виступили на міжнародній арені та здобули медалі і перемоги. 

Христина Рідош, Олексій Кошкаров, Загородній Ігор, Радченко Валерій, Зеленський Володимир, Нікіфоров Ілля, Задорожня Христина, Тураєва Анжела, Юрченко Ірина та Нікуліна Марина здобули блискучу золоту перемогу!

В. о. директора коледжу Г.В.Щуцька відвідала м. Софія  з метою супроводу студентів ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» та підписання Угоди про  співробітництво зі Спортивною федерацією глухих України.

Керівництво та викладачі ДВНЗ «ККЛП» пишається студентами і випускниками коледжу!

ВІТАЄМО НАШИХ ЧЕМПІОНІВ

 БАЖАЄМО НОВИХ ДОСЯГНЕНЬ ТА ПЕРЕМОГ!

чемпіони

Коментарі:

Залишити коментар