29 квітня ярмарок

Автор: admin від 30-04-2015, 10:52

Ярмарок вакансій

 

29 квітня ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» взяв участь у другому галузевому ярмарку вакансій, який відбувся у приміщенні  Київського  національного університету технології та дизайну.

 

Ярмарок відвідали більш ніж 40 підприємств-роботодавців галузей легкої, фармацевтичної промисловостей і фінансові компанії.

 

Студенти та випускники галузевих професійно-технічних та вищих навчальних закладів мали можливість ознайомитися з провідними підприємствами легкої промисловості. Роботодавці пропонували перспективним студентам та молодим спеціалістам робочі місця за фахом.

 

Київський коледж легкої промисловості представили наші викладачі та студенти. Стенд  Коледжу, як завжди, приваблював відвідувачів. Учасники ярмарку виявляли інтерес до представлених буклетів, зразків взуття, активно обмінювались контактними даними. Багато підприємств виявило бажання запросити наших студентів проходити саме у них виробничу практику. Особливо зацікавились нашими дизайнерами взуття,  відзначивши, що існує дуже мало закладів, де готують подібних фахівців.

 

 

 

Під час  заходу  фахівцями Київського міського центру зайнятості були  проведені майстер-класи, які ознайомили студентів з можливостями стажування  в період навчання, складання резюме і особливостями співбесіди з роботодавцем. 

 

 

На ярмарку відбувся круглий стіл «Взаємодія освіти з ринком праці:  виклики часу й новітні моделі», в якому взяли участь представники Всеукраїнського об’єднання роботодавців легкої промисловості, Міністерства освіти та науки України, Федерації роботодавців України,  Державної служба зайнятості, керівники КНУТД, коледжів, ПТУ, керівники підприємств, дизайнери. Питання, що обговорювалися на круглому столі, булі різноманітні та надзвичайно актуальні. Це і сучасний стан легкої промисловості, і забезпечення галузі кваліфікованими кадрами, і  тенденції підготовки кадрів для легкої промисловості у галузевих закладах освіти всіх рівнів акредитації. Також йшлося про імплементацію законодавчих змін у вищій та професійно-технічній освіті.

 

 

  

Перед випускниками постає нелегке завдання: зробити крок, який вирішить їхню життєву долю. Тому хочеться побажати їм обрати професію до душі і стати справжніми професіоналами своєї справи.

  

 

 

   

Коментарі:

Залишити коментар