збори трудового колективу

Автор: admin від 15-05-2015, 10:41

14.05 2015 р. відбулися  загальні збори трудового колективу ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька, відкриваючи засідання, розпочала традиційно з приємних новин: поздоровила викладача О.М. Орос з ювілеєм та вручила почесну грамоту.

 

 

Під час зборів на порядку денному розглядалися питання:

1. Обрання делегата на Перший всеукраїнський зїзд ВНЗ державної форми власності 05 червня 2015р.

2. Створення Наглядової ради Коледжу.

3. Затвердження Структури Коледжу, оновленої згідно Закону України «Про вищу освіту».

 

Члени трудового колективу заслухали Голову профкому В.І.Білоконя, який запропонував обрати делегатом на Перший всеукраїнський з’їзд ВНЗ державної форми власності 05 червня 2015р. директора Коледжу Г.В.Щуцьку.

 

  

В.о. зав. економічного відділення, голова ЦК гуманітарних дисциплін А.В. Сокол, виступаючі на зборах, зауважила що кандидатура Г.В. Щуцької була розглянута та погоджена на засіданні профспілкового комітету, що відображено у протоколі від 13.05.2015р. №6.

Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу було вирішено обрати делегатом на Перший всеукраїнський з’їзд ВНЗ державної форми власності 05 червня 2015р. директора Коледжу Г.В.Щуцьку.

 

Члени трудового колективу заслухали доповідь директора про створення Наглядової ради Коледжу. Ганна Щуцька повідомила, що у вищому навчальному закладі Наглядова рада створюється для здійснення нагляду за управлінням майном закладу, додержанням мети його створення. Наглядова рада вищого навчального закладу сприяє розв’язанню перспективних завдань його розвитку, залученню фінансових ресурсів для забезпечення його діяльності з основних напрямів розвитку і здійснення контролю за їх використанням, здійснює громадський контроль за його діяльністю тощо. Члени Наглядової ради мають право брати участь у роботі вищого колегіального органу громадського самоврядування вищого навчального закладу з правом дорадчого голосу. Порядок формування Наглядової ради, строк її повноважень, компетенція і порядок діяльності визначаються статутом вищого навчального закладу. До складу Наглядової ради не можуть входити працівники вищого навчального закладу. Директор оголосила та винесла на обговорення список кандидатів до Наглядової ради.

 

 

В.І. Білоконь під час обговорення питання зазначив, що для забезпечення якості вищої освіти необхідно створити Наглядову раду Коледжу, а також зауважив що оголошені директором кандидати погоджені засіданням розширеної адміністративної ради від 12.05.2015р.

 

Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу вирішено створити Наглядову раду Коледжу та затвердити її у складі:

1.Чепчина Ірина Іванівна, перший заступник голови Центрального правління Українського товариства глухих;

2. Касіцький Леонід Федорович, президент спортивної федерації глухих України, заслужений тренер України;

3. Ліщук Віктор Іванович, генеральний директор ПАТ «Чинбар»;

4. Потієнко Олег Валерійович, директор приватного взуттєвого підприємства «Каман»;

5. Бодрова Валентина Михайлівна, Голова правління ПАТ ШВ «Воронін»;

6. Вронська Людмила Сергіївна, кандидат технічних наук, директор трикотажного ател’є «Соболєва-Вронська»;

7. Супрун Наталія Петрівна, професор, доктор технічних наук, Київський національний університет технологій та дизайну, завідувач кафедри матеріалознавства, товарознавства та експертизи текстильних матеріалів;

8. Харечко Михайло Миколайович, координатор Всеукраїнської громадської організації «Громадський Рух «За Майбутнє», Голова комітету «військово-патріотичного виховання «при Громадської раді Міністерства Оборони України;

9. Гончаренко Олександр Євгенович, президент клубу, віце-президент Федерації карате Джундокан України, майстер спорту міжнародного класу;

10. Колот Олександр Васильович, заступник начальника управління контролю у сфері освіти голов КРУ України, директор департаменту контролю у сфері освіти та науки, начальник відділу внутрішнього контролю (аудиту) Міністерства освіти і науки України;

11. Колишко Родіон Анатолійович, директор департаменту розвитку трудового потенціалу та корпоративної соціальної відповідальності Федерації роботодавців України.

 

Наостанок директор Коледжу ознайомила трудовий колектив з проектом Структури ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості», оновленою згідно Закону України «Про вищу освіту»

 

Заступник директора з НМР Г.А. Михайовська у своїй промові вказала на актуальність і своєчасність розробленого проекту. 

 

 

Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу Структура ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» була прийнята за основу.

 

  

У заключній промові Ганна Щуцька наголосила, що всі ми маємо докласти і в подальшому багато зусиль, щоб наш заклад процвітав і розвивався.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар