у ДВНЗ АТО

Автор: admin від 9-06-2015, 06:13

У ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбулася зустріч студентів та педагогічного колективу з віце-президентом Федерації Годзю-рю Карате-До Олександром Гончаренко; полковником ЗСУ; командиром спецназу, що  нещодавно повернувся з зони АТО та спортсменами-каратистами

                                                              

Багатократні чемпіони України, Миру, Європи  випускник Коледжу 2014 року Богдан Гончаренко та студент Артем Коновалов у складі кращих каратистів України на базі Об'єднаного навчально-тренувального Центру Повітряних сил України вже три місяці навчають військовослужбовців, призваних за 4-ою хвилею мобілізації. Велика увага у рамках підготовки наших вояк приділяється прийомам самозахисту, а саме рукопашному бою. Спортсмени свідомо вирішили надати допомогу і навчити військовослужбовців, як захистити себе та підлеглий особовий склад.

 

Присутні з великою цікавістю слухали розповідь начальника фізичної підготовки і спорту відділу бойової підготовки Повітряного командування «Центр» Повітряних Збройних Сил України про військове життя. Вінвисловив щиру подяку спортсменам та, користуючись нагодою, вручив їм нагрудний знак Повітряних ЗСУ.На його думку, мета цієї підготовки - у найкоротші строки та з максимальною ефективністю навчити бійців основним навичкам рукопашного бою, щоб вони могли захистити себе і, у разі потреби, відбити напад навіть озброєного холодною зброєю супротивника.

 

 

 

Олександр Гончаренко під час зустрічі повідомив, що в подальшому планується проводити тренування не тільки із мобілізованими бійцями, а ще з кадровими офіцерами.

  

Багато теплих слів було сказано в адресу Коледжу, у стінах якого навчаються спортсмени. Директору Коледжу Ганні Щуцькій за невтомну щоденну працю у вихованні патріотів та свідому громадську позицію щодо захисту нашої держави оголошено Подяку. Ганна Щуцька пообіцяла і в подальшому робити все для того, щоб наші студенти-спортсмени мали змогу і в подальшому тренувати бійців.

 

 

 

До речі, кандидати в майстри спорту з карате, чемпіони України, Європи, Миру школярі Данило Слюсар та Михайло Герасимчук, які теж тренують наших вояк, в цьому році планують стати студентами ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості».

  

Зустріч пройшла у надзвичайно хвилюючій, теплій обстановці, справила незабутнє враження на всіх без виключення, студенти вітали гостей стоячи, гучними оплесками.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар