Leather and Shoes

Автор: admin від 1-08-2013, 11:17

З 23 по 26 липня 2013 року в приміщенні Міжнародного Виставкового  Центру відбулася ХХVI Міжнародна спеціалізована виставка взуття, шкіри та хутра «Leather and Shoes».  Організаторами виставки являється національна шкіряно-взуттєва спілка України.

Найбільш модна подія зібрала кращих вітчизняних і закордонних виробників взуття, шкіргалантереї та хутра, а також фурнітури та комплектуючих для шкіряно-взуттєвої промисловості. У виставці взяли участь більш як 450 компаній з України, Білорусії, Великобританії, Туреччини, Германії,  Італії, Республіки Корея, Молдови, Нідерландів, Польщі. Захід відвідали спеціалісти шкіряної, взуттєвої та хутряної галузі, а також торгові організації з України та країн, що зацікавлені в українському шкіряно-взуттєвому ринку.

На виставці був представлений стенд ДВНЗ «Київського коледжу легкої промисловості». Під час заходу активно проходило спілкування з майбутніми абітурієнтами, стосовно ознайомлення з умовами навчання та досягненнями навчального закладу. Керівників вітчизняних фірм-виробників зацікавила співпраця з коледжем щодо 
висококваліфікованих випускників дизайнерів та технологів взуттєвої промисловості. Випускники коледжу являються професійними спеціалістами у сфері виготовлення взуття та шкіргалантереї. Відвідувачі пильно та зацікавлено розглядали творчі розробки студентів, що були представлені на стенді. 

Для розширення зв’язків з промисловими підприємствами з виготовлення взуття та шкіргалантереї  Міжнародну  виставку відвідала в. о. директора коледжу Г. В. Щуцька, яка відмітила плідну працю представників стенду ДВНЗ «Київського коледжу легкої промисловості».

Участь у виставці дала змогу широко представити навчальний заклад та обмінятися досвідом з вітчизняними та закордонними учасниками.

 Виставка

Коментарі:

Залишити коментар