Фінальний показ колекцій студентів-дизайнерів

Автор: admin від 25-06-2024, 13:18

Фінальний показ колекцій студентів-дизайнерів

25 червня 2024 року на базі Київського Палацу дітей та юнацтва відбувся традиційний звітний показ колекцій студентів відділення дизайну освітніх програм Дизайн одягу та Дизайн взуття Київського фахового коледжу прикладних наук.


 

Під час дизайнерського шоу було презентовано 16 колекцій одягу та взуття, створених студентами ІІ-ІVкурсів у межах навчальних практик і дипломного проєктування. У програмі показу було видовищне дефіле на подіумі в супроводі динамічної музики та відеотрансляцій зі світових модних майданчиків. Упродовж заходу учасники мали змогу побачити дипломні колекції Аліни Салаєвої, Аліси Бланк, Каріни Майстерко («Сяйво геометрії Арт-деко»), Євангеліни Яковлевої («Why are you looking like that»), Вікторії Намистюк («Гуцульське втілення»), збірну колекцію випускних моделей минулих років «Різнобарвна Україна», взуттєві колекції Вікторії Денисової та Анастасії Хомич із назвами «Тіні забутих предків» та «Радіаційні мутації». На подіумі були також представлені творчі напрацювання студенток ІІ - ІІІ курсів Майї Доброханської («Французька Примха», «Золотий вік»), Анни Боднарчук («Елегантність мраку»), Анни Абрамової («Феї Winks»), Крістіни Герасимової («Хижість»), Катерини Голубовської та Олександри Тішенко («Поезія морських глибин»), Крістіни Герасимової та Олени Берегельської («Чорна Троянда»), а також групова колекція «Панахида за коханим». Студентські роботи продемонстрували розуміння основних трендів фешн-індустрії України та світу, свіжість і гнучкість мислення, невичерпний творчий потенціал і прагнення до інноваційної діяльності.

   


Фінальний показ молодих дизайнерів Коледжу пройшов дуже динамічно й прогресивно, засвідчивши високий рівень підготовки фахівців індустрії моди, здатність молоді швидко пристосовуватися до реалій сьогодення та знаходити нові горизонти самовираження.

 

Дякуємо друзям і партнерам із Київського Палацу дітей та юнацтва за сприяння в організації дизайнерського шоу та підтримку творчих ініціатив!  Нехай це свято моди, краси та стилю стане одним із багатьох спільних проєктів!


 

#metaskill4tclf#TCLF#textile


#clothing#leather#footwear


#VET#HE#skills#upskilling


#reskilling#MOOCs#digitalfashion


#strategy#UKRLEGPROM#KCAS


#LUNVU#EURATEX#APPICCAPS


#COTANCE#digital#inclusion#sustainability#circularity


#sectoralcooperation


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


 

 

Коментарі:

Залишити коментар