Підсумкова нарада профспілкового активу

Автор: admin від 19-06-2024, 23:45

Підсумкова нарада профспілкового активу

19 червня 2024 року студенти Київського фахового коледжу прикладних наук у супроводі голови профспілкової організації студентів Марини Коломієць взяли участь у підсумковій нараді профспілкового активу студентів закладів фахової передвищої освіти.

Під керівництвом голови Асоціації первинних профспілкових організацій студентів ЗФПО м. Києва Юрія Ївженка захід відбувався у  приміщенні Київської міської ради профспілок. Програмою зустрічі було передбачено привітання голів профспілок, звіт міського методичного об’єднання голів студентських профспілок ЗФПО м. Києва за 2023/2024 навчальний рік, нагородження профспілкового активу студентів ЗФПО. За результатами звітного періоду студентки Коледжу Христина Примака (гр.Д-22), Анна Ольшанецька (гр.ДГ-4-22), Анжеліка Звягінцева (гр.ЛПШ-23) та Марина Гримашевич (гр.ЛПШ-20) були нагороджені Подяками за плідну громадську діяльність, соціальну активність та розбудову профспілкового руху. За вагомий внесок у роботу з молоддю, продуктивну організаційну діяльність і втілення цікавих молодіжних проєктів Подякою була відзначена й наставниця студенток, головапрофспілкової організації Марина Коломієць.  Почесну нагороду отримав також керівник фізичного виховання КФКПН Юрій Павлюк за активну громадську діяльність та особистий внесок у забезпечення розвитку освіти й профспілкового руху столиці.

 

Вітаємо студентсько-викладацьку команду із заслуженими нагородами! Бажаємо не зупинятися на досягнутому й сміливо рухатися до нових професійних здобутків!

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар