Участь у Виставці-конкурсі

Автор: admin від 23-05-2024, 11:58

Участь у Виставці-конкурсі



22-23 травня 2024 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у Виставці-конкурсі науково-технічної та художньої (декоративно-прикладне мистецтво) творчості студентської молоді закладів фахової передвищої освіти на базі ВСП «Київський транспортно-економічний коледж Національного транспортного університету».



Виставку-конкурс було організовано з метою духовного та інтелектуального розвитку студентства, популяризації науково-технічної та художньої творчості, підтримки обдарованої молоді України. На заході було представлено роботи, які вже пройшли попередній відбір і вибороли перемогу на внутрішніх конкурсах на базі коледжів міста Києва. До основного туру дійшли 10 закладів фахової передвищої освіти, які презентували на Виставці-конкурсі до 10 експонатів і розробок у різних номінаціях. Під час оцінювання конкурсних робіт журі керувалося такими критеріями: презентація закладу освіти, використання сучасних методів для моделювання розробок, соціальна спрямованість і оригінальність розробки.

 

За результатами  Конкурсу Київський фаховий коледж прикладних посів ІІ місце в номінації «Презентаційне представлення навчального закладу», а також виборов низку призових місць у номінації  XII  - «Дизайн у легкій промисловості»:

  • I місце – Сучасний жіночий образ української вишиванки та спідниці-обгортки, студентка відділення технологій з групи ЛПШ-20 Ковтун Юлія;
  • I місце – Тематичний жіночий комбінезон «Вільна», студент відділення технологій з групи ЛПШ-21Данило Поповченко;
  • II місце - Захисний військовий одяг «Зима», студентка відділення технологій з групи ЛПШ-20 Марина Гримашевич;
  • II місце - Захисний військовий одяг «Міжсезонний», студентка відділення технологій з групи ЛПШ-22 Богдана Сушко.

 

Талановиті студенти Коледжу здобули також переможні місця в номінації XIV – «Вишивка» (вишивка нитками), де маємо такі результати:

  • I місце – Мотанка з Україною в серці, студентка відділення технологій з групи ЛПК-20 Анна Василенко;
  • I місце – Відродження українського орнаменту, студентка відділення технологій з групи ЛПК-20 Анна Василенко.

Показали свою майстерність у конкурсі не тільки молоді фахівці з  відділення технологій, але й студенти-дизайнери з групи Д-22, які презентували на Виставці цикл декоративних панно за мотивами творчості Марії Примаченко «Дивовижні звірі Марії». У номінації XV -  «Декоративне панно» студенти КФКПН посіли такі місця:

  • I місце Соф’я Ковалевська та Аріна Гопкало;
  • I місце –  Юлія Висоцька та Дар’я Бикова;
  • II місце – Вікторія Сіренко та Поліна Юзвінська;
  • II місце – Дарина Шмига та Вероніка Рябкова.

 

Виставка-конкурс стала чудовою нагодою продемонструвати таланти, уміння й навички студентів КФКПН, а також презентувати учасникам і гостям заходу основні напрями діяльності нашого закладу освіти. Вітаємо переможців і наставників з чудовими результатами! Бажаємо енергії, душевного піднесення та натхнення для реалізації нових творчих задумів!

 

 #metaskill4tclf#TCLF#textile

#clothing#leather#footwear

#VET#HE#skills#upskilling

#reskilling#MOOCs#digitalfashion

#strategy#UKRLEGPROM#KCAS

#LUNVU#EURATEX#APPICCAPS

#COTANCE#digital#inclusion#sustainability#circularity

#sectoralcooperation

 

Більше інформації за посиланням:

https://spylka.com.ua/category/kyiv/orders/

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Фото – Людмила ЛАЗОРИК. 


 

 

Коментарі:

Залишити коментар