День відкритих дверей

Автор: admin від 18-05-2024, 10:36

День відкритих дверей

18 травня 2024 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук пройшов черговий День відкритих дверей.

Уже традиційно зустріч фахівців Коледжу з потенційними абітурієнтами та їхніми батьками було організовано в сучасному європейському форматі, який передбачав знайомство з адміністрацією та колективом, а також опанування базових професійних навичок на майстер-класах і воркшопах від кожного структурного підрозділу. Для зручності учасників в актовій залі діяли консультаційні локації Приймальної комісії та Підготовчих курсів, які  дозволяли більш детально з’ясувати всю необхідну інформацію та одразу записатися на прискорений підготовчий курс. Розпочали захід із виступу директорки Коледжу Ганни Щуцької, яка зробила екскурс в історію Коледжу та розповіла про міжнародну діяльність закладу освіти, співпрацю зі стейкхолдерами, громадську активність студентсько-викладацької спільноти. Далі учасників привітала відповідальний секретар Приймальної комісії Вікторія Коваль, яка презентувала основну інформацію щодо процедури вступу до КФКПН. Наступна частина заходу була присвячена зануренню у світ професій і визначенню фахових уподобань учнівської молоді. Для цього фахівці Коледжу підготувати масштабну програму практичних освітніх заходів, серед яких: воркшопи з вивчення жестової мови та написання мотиваційного листа;  майстер-класи: «Принципи 3D-макетування одягу та взуття з використанням новітніх цифрових технологій та штучного інтелекту», «Кібербезпека або як уникнути фінансового шахрайства»,  «Драпірування сукні за методом HAUTE COUTURE », «Виготовлення шкіряного чохла для телефону», «Технологія вишивки люневільським гачком», «Безшовні технології майбутнього».

 

Окрім участі в насиченій програмі майстер-класів, воркшопів і тренінгів, учнівська молодь мала змогу поспілкуватися зі студентами Коледжу щодо різних аспектів студентського життя,отримати вичерпні консультації від провідних фахівців з відділень бізнесу, дизайну і технологій, а також ознайомитися з матеріально-технічною базою  під час екскурсій локаціями закладу освіти.

 

Зустріч потенційних студентів і спільноти Коледжу пройшла в дружній і приємній атмосфері, яка не тільки надихнула на важливі рішення щодо професійної самореалізації, але й принесла корисні знання та вміння.  Майбутні  вступники залишили позитивні відгуки про цю теплу подію та сподівання  доєднатися до згуртованої команди КФКПН.


 

 

#metaskill4tclf#TCLF#textile


#clothing#leather#footwear


#VET#HE#skills#upskilling


#reskilling#MOOCs#digitalfashion


#strategy#UKRLEGPROM#KCAS


#LUNVU#EURATEX#APPICCAPS


#COTANCE#digital#inclusion#sustainability#circularity#sectoralcooperation


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


 

Коментарі:

Залишити коментар