Неповторна мить студентства

Автор: admin від 21-11-2014, 14:00

Неповторна мить студентства

 

17 листопада в актовому залі ККЛП  відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному дню студента.

 

     День студента в Україні – це, насамперед,  день символічного об'єднання, підвищення ролі студентства в громадському та політичному житті країни. Звичайно, це свято асоціюється з молодістю, романтикою, але й заставляє задуматися, усвідомити, що саме студенти є авангардом української молоді і від них, в великій мірі, залежить майбутнє нашої держави.   Студентство -особлива каста, а студентські традиції  дуже схожі в усіх країнах. І одна з них – відзначати у листопаді День студента. От і наш Коледж, згідно традиції, в цей день гостинно відчинив двері для  гостей,  зібрав своїх студентів та викладачів.

     Захід відкрила директор Коледжу Ганна Щуцька, привітавши з Днем студента.

  

 

     В своїй промові вона відзначила, що пишається своїми студентами. «Ви всі дуже різні,  але всіх вас об’єднує молодість та прагнення досягнути в житті успіху, інакше  ви сьогодні не були б студентами. У стінах Коледжу ви вчитеся різним наукам і, поряд з цим, вчитеся дружити, довіряти. Створювати та любити! Я поздоровляю вас із студентськими роками. На жаль, цей щасливий час швидко минає. Як ви потім розпорядитеся надбаними знаннями – невідомо. Але зараз я впевнена, що, знаходячись тут,  ви на вірній дорозі. Ви – студенти  Київського коледжу легкої промисловості з його славними традиціями та прекрасними випускниками. Я бажаю вам бути успішними та  назавжди зберегти молодість душі. Ви стоїте на порозі довгого шляху. Нехай він буде щасливим!».

 

   Адміністрація Коледжу з нагоди Міжнародного дня студента вручила грамоти та  подяки студентам  за відмінне навчання та зразкову поведінку, за активну участь у громадському житті Коледжу. Також були відзначені студенти, які приймали активну участь в роботі Студентської ради Коледжу  та в конференції, присвяченій сторіччю створення Легіону січових стрільців. 

 

 

 

    Чотирнадцять студентів були відзначені за роботу в Студентському Будинку Моди. Під час заходу були відмічені найкращі кімнати гуртожитків, в яких проживають студенти Коледжу.

     За високі спортивні досягнення та активну участь у громадському житті Коледжу була нагороджена команда дівчат, яка посіла I місце у змаганнях з шахів серед дівчат по програмі районної спартакіаді «Під золотими куполами Печерська». 

 

 

     З нагоди Міжнародного дня студента  присутнім було запропоновано конкурсну програму  та творчі номери. Змагалися 2 команди – дизайнери та економісти. Конкурсні завдання були різноманітні. Це конкурси на кращу назву команди, краще виконання пісні, конкурс «Один день з життя студента». Обидві команди були на висоті, порадували гарним виконанням пісень, дотепними сценками зі студентського життя. Перемогла дружба.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Студенти-дизайнери прийняли активну участь в оформленні актової зали та розробили одяг для ведучої, для сценічного виступу студентів.

 

 

    До уваги присутніх  були підготовлені та розміщені стінгазети, в яких дотепно та з гумором висвітлювалося студентське життя. 

    Сподіваємося, що захід запам'ятався і студентам, й усім глядачам. З Днем студента!

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар