Зустріч освітян із мером Києва та Бріджит Брінк

Автор: admin від 10-05-2024, 10:51

Зустріч освітян із мером Києва та Бріджит Брінк



10 травня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька разом із командою провідних освітян столиці взяла участь у зустрічі мера Києва Віталія Кличка з пані послом Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк.



Зустріч була присвячена проміжним результатам реставрації Київського міського будинку вчителя, який був пошкоджений російською ракетою в  жовтні 2022 року. Відновлення пам’ятки архітектури національного значення розпочалося в 2023 році за фінансової підтримки Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини в Україні, Світового Фонду Пам’яток та Посольства США в Україні. Відновлювальні роботи здійснювалися у межах Меморандуму про взаєморозуміння між Світовим Фондом Пам’яток та Департаментом освіти і науки КМДА, який передбачає виконання  невідкладних протиаварійних та ремонтних робіт на куполі й даху Комунального комплексного позашкільного навчального закладу «Київський міський будинок учителя». Під час заходу українсько-американська  делегація оглянула відремонтований скляний купол будинку, визначила подальші невідкладні заходи для збереження унікального об’єкту культурної спадщини та обговорила перспективи освіти міста Києва.

 

Непересічна й змістовна подія вкотре засвідчила, що партнери підтримують Україну на різних рівнях, вірять разом з українцями в Перемогу й роблять для цього конкретні кроки.

 

Більше інформації за посиланнями:


https://don.kyivcity.gov.ua/news/12692.html


https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_z_poslom_ssha_v_ukrani_bridzhit_brink_oglyanuv_vidnovleniy_sklyaniy_kupol_budinku_vchitelya_scho_buv_poshkodzheniy_vnaslidok_vibukhu_rosiysko_raketi/


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар