Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 9-05-2024, 10:08

Педагогічна рада Коледжу

9 травня 2024 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Педагогічної ради.

Засідання проходило в актовій залі Коледжу. Розпочали робочу зустріч із виступу директорки Ганни Щуцької про організацію освітнього процесута завершення 2023/2024 навчального року. Очільниця Коледжу, спираючись на основні нормативні документита актуальну інформацію про безпекову ситуацію в Україні, запропонувала можливі формати продовження освітнього процесуз 13 травня до 28 червня 2024 року.  


 

Наступним доповідачем став заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань, який виступив із пропозицією визнати результати підвищення кваліфікації низки педагогічних працівників (Наталії Афанасьєвої,  Оксани Дзюби, Олени Ночнюк, Тетяни Пономаренко, Оксани Сахно, Ліни  Тяпкової, Надії Фадєевої, Олени Юрченко, Романа Яцківа) на підставі поданих клопотань та відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (21.08.2019 №800), Положення про підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників КФКПН.


Далі перед членами Педагогічної ради виступила завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана Дзюба, яка презентувала оновлену інформацію щодо формування робочої програми навчальної дисципліни, подала на затвердження Положення про робочу програму навчальної дисципліни Київського фахового коледжу прикладних наук, а також доповіла прорезультати вибору підручників для 11 класу, поданих на  конкурсний відбірдля повторного видання. 

 

Черговим питанням з порядку денного було обговорення профорієнтаційної кампанії Коледжу. З інформацією виступила відповідальний секретар  Приймальної комісії Вікторія Коваль, яка прозвітувала про стан проведення профорієнтаційної роботи співробітниками Київського фахового коледжу прикладних наук та  надала інформацію про поточні заходи відповідно до  затвердженого Плану проведення профорієнтації.


Продовжили засідання обговоренням організації та проведення тижнів циклових комісій Коледжу. З інформацією про заплановані заходи та формат проведення тематичних тижнів перед колективом виступили голова ЦК дизайну Марія Івасенко, голова ЦК технологій легкої промисловості Світлана  Сиротенко, голова ЦК соціальної комунікації Оксана Терещенко.   


У пункті «Різне» члени Педагогічної ради обговорили організацію толоки й прийдешнього Дня відкритих дверей, а також різні поточні питання.   


 

За результатами засідання члени Педагогічної ради ухвалили рішення взяти до відома інформацію всіх доповідачів, затвердити змішаний формат організації освітнього процесу в Коледжі з 13 травня до 28 червня 2024 року, визнати результати ПК педагогічних та науково-педагогічних працівників,  затвердитиПоложення про робочу програму навчальної дисципліни, оприлюднити програми проведення тижнів циклових комісій і продовжити профорієнтаційні заходи відповідно до затвердженого Плану.


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар