Екскурсія на виробництво

Автор: admin від 30-04-2024, 11:20

Екскурсія на виробництво

30 квітня 2024 року студенти відділення дизайну Київського фахового коледжу прикладних наук відвідали студію та виробництво українського бренду Palingenesy.

Учасниками заняття-екскурсії стали студенти третього курсу з групи ДВ-21, які долучилися до події в супроводі керівника практики Євгенія Коломійця. Під час заходу засновник бренду Мітя Гонтаренко ознайомив молодь із процесом створення одягу й взуття за технологією «ресайклінг», яка дає нове життя старому одягу й передбачає повну переробку виробу для виробництва з його сировини аналогічного. У процесі заняття студенти дізналися багато цікавої інформації про екологічну моду, шлях бренду до міжнародного визнання та участь у фешн-конкурсі International Talents Support (ITS) в Італії, де  компанія Palingenesy представила ресайклінг-колекцію взуття і здобула спецільну нагороду ITS Footwear Award за підтримки фонду Ferragamo.


 

Зустріч надихнула молодь на створення власних дизайнерських проєктів і спонукала замислитися про можливості раціонального використання природних ресурсів та принципи усвідомленого споживання.


 

 


#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар