Зустріч з учасниками конкурсу «Ерудит»

Автор: admin від 2-05-2024, 11:11

Зустріч з учасниками конкурсу «Ерудит»

2 травня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька відвідала Центральне правління Всеукраїнської організації осіб з інвалідністю зі слуху «Українське товариство глухих» та привітала учасників XVI Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» серед здобувачів освіти з порушеннями слуху 12-х (13-х) класів закладів загальної середньої освіти.


Конкурс «Ерудит» організувала Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю зі слуху «Українське товариство глухих» спільно з Міністерством освіти і науки України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» з метою інтеграції в соціальне середовище здобувачів освіти з порушеннями слуху. Змагання проходило в два етапи: у березні відбувся шкільний тур, у травні – всеукраїнський. У фінальній частині конкурсанти пройшли тестування з 8 основних предметів шкільної програми і виконали творче завдання. Усі учасники гідно впоралися з конкурсною програмою й показали високий рівень знань, умінь і навичок. За результатами перевірки завдань було визначено 6 переможців, які вибороли Дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.  З участю в такій масштабній інтелектуальній події й успішним виконанням робіт конкурсантів привітали  голова Українського товариства глухих Ірина Чепчина, члени журі та директорка КФКПН Ганна Щуцька, яка  запросила молодих і талановитих школярів на навчання до Коледжу.


Більше інформації за посиланням:


https://utog.org/kultura/erudit-z-mriiami-pro-peremogu?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR27Hm4eR3fP21cEYobJ_UuYSODACsOqOkR3fjrT9TlvF


 

Матеріал підготувала Юлія Бондар.


 

 

Коментарі:

Залишити коментар