Зустріч-діалог фахівців Мінекономіки з представниками бізнесу

Автор: admin від 29-04-2024, 15:12

Зустріч-діалог фахівців Мінекономіки з представниками бізнесу  


29 квітня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у  закритій зустрічі Міністерства економіки з представниками бізнесу «Зроблено в Україні: формування бренду національного виробника».


 

Захід відбувався в Конгресно-виставковому центрі «Парковий». Учасниками події стали керівники галузевих асоціацій, організацій і  підприємств, а також фахівці Міністерства економіки України на чолі із заступницею Міністра економіки України Надією Бігун.  Зустріч була присвячена обговоренню проміжних результатів кампанії «Усі в плюсі, коли зроблено в Україні», яка реалізується Міністерством економіки за підтримки проєкту USAID / UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS”. Комунікаційна кампанія спрямована на привернення уваги українців до продукції національних виробників та стимулювання їх купувати саме вітчизняні товари, що забезпечить створення робочих місць для мільйонів людей, сплату  податків і підтримку сектору безпеки та оборони. Під час заходу експерти, виробники та представники сфери ритейлу обговорили також актуальні програми підтримки українського бізнесу, інструменти для маркування продукції брендом «Зроблено в Україні» та позиціювання товарів українського виробництва.

 

Зустріч-діалог узагальнила проміжні результати комплексних заходів із популяризації продукції національних виробників, актуалізувала інформацію щодо  економічного ефекту від реалізації державної політики «Зроблено в Україні» та  сприяла налагодженню комунікації між державними органами, представниками бізнесу та громадського сектору.

 

 

Більше інформації за посиланнями: 


https://madeinukraine.gov.ua/


https://www.facebook.com/madeinUAcampaign


https://www.instagram.com/zroblenoinua/


#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE #digital #inclusion #sustainability


#circularity #sectoralcooperation


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар