Форум доброти з проти#дії булінгу

Автор: admin від 2-05-2024, 10:34

Форум доброти з проти#дії булінгу

Викладачі та адміністрація Київського фахового коледжу прикладних наук відвідали ІІІ Всеукраїнський форум доброти з проти#дії булінгу «Mysafetyfriends» до Міжнародного дня протидії булінгу.

Захід організували ГО «Всеукраїнське об’єднання протидії булінгу! „Мої безпечні друзі“» та ДТА «33 канал KIDS» за підтримки Київської міської ради, Департаменту освіти і науки КМДА, Національної академії внутрішніх справ,  ГО «Амбасадор дитинства» та ГО «Fenix Charity». Форум мав на меті привернути увагу до проблеми булінгу, об’єднати зусилля фахових суб’єктів з протидії булінгу та відзначити нагородами громадських активістів і прогресивних освітян столиці за створення безпечного освітнього середовища без булінгу. Подія відбувалася в Київському Палаці дітей та юнацтва. Під час заходу освітяни, військові, управлінці та медійні особистості обговорили важливі аспекти протидії булінгу та поділилися досвідом боротьби з цим негативним явищем. У програмі Форуму були виступи відомих українських зірок, серед яких:  Амадор Лопес,  гурт «AVIATOR», Олександр КВАРТА, гурт «Ptashkin», Софія НЕРСЕСЯН, Поліна Дашкова, MariSem, гурт Dubky, гурт «Amore TWINS», Матвій БРУС.  Ведучими заходу була народна артистка України Ольга Сумська та організатор події, правоохоронець, соціальний діяч року Ігор Буранов.

 

Форум став масштабним майданчиком для спілкування представників профільних департаментів, медійних особистостей, фахівців освітньої сфери та громадськості, які докладають максимум зусиль для подолання булінгу та формування безпечного й толерантного освітнього простору. Дякуємо організаторам за корисний і соціально важливий проєкт, який робить цей світ безпечнішим!  


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

Коментарі:

Залишити коментар