День відкритих дверей

Автор: admin від 6-04-2024, 10:58

День відкритих дверей

6 квітня 2024 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук пройшов День відкритих дверей.

Зустріч фахівців Коледжу з потенційними абітурієнтами та їхніми батьками було організовано в цікавому й сучасному форматі, який передбачав повне занурення в майбутню професію, експрес-ознайомлення з найважливішими аспектами студентського життя, опанування корисних знань і навичок уже під час першої зустрічі з викладачами й майстрами Коледжу. Розпочали захід із виступу директорки Ганни Щуцької, яка розповіла про славетну сторічну історію Коледжу, ключові напрями діяльності та основні підходи до виховання й навчання молоді України. Далі  перед гостями виступила відповідальний секретар Приймальної комісії Вікторія Коваль, яка презентувала основну інформацію щодо процедури вступу до КФКПН.


 

Наступним блоком зустрічі стало більш детальне ознайомлення з роботою конкретних відділень, які пропонують підготовку фахівців у сфері підприємницької діяльності, фешн-індустрії, технологій легкої промисловості та соціальної роботи. Щоб майбутні абітурієнти мали змогу розібратися в тонкощах різних спеціальностей і випробувати свої сили в кількох сферах, для  них було організовано масштабну програму майстер-класів з фінансово-економічних дисциплін, дизайну, технологій та української жестової мови. Серед переліку активностей відзначимо такі майстер-класи: «Захист гривні. Як обміняти пошкоджені та зношені банкноти?»,  «Платіжна безпека», «Принципи 3D-макетування одягу та взуття з використанням новітніх цифрових технологій та штучного інтелекту», «Драпірування сукні за методом HAUTECOUTURE », «Виготовлення шкіряного чохла для телефону», «Технологія вишивки люневільським гачком», «Безшовні технології майбутнього».

 

Окрім участі в майстер-класах, молодь мала змогу долучитися до екскурсій Коледжем, поспілкуватися з провідними фахівцями кожного відділення, отримати індивідуальні консультації з будь-яких питань та записатися на Підготовчі курси Коледжу.

 

День відкритих дверей пройшов на високому організаційному рівні й приніс майбутнім абітурієнтам корисні знання, професійне самовизначення та усвідомлення перспектив від навчання в Коледжі. Насичена програма заходів, сучасний формат організації та тепла атмосфера сприяли тому, що майбутні  вступники залишили позитивні відгуки про цю зустріч і висловили надію стати частиною спільноти КФКПН.

 

 

#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE #digital #inclusion #sustainability


#circularity #sectoralcooperation


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар