Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 4-04-2024, 10:29

Педагогічна рада Коледжу

4 квітня 2024 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Педагогічної ради.

Засідання проходило в актовій залі Коледжу. Розпочали робочу зустріч із хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. Далі перед колективом виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька з інформацією про формат провадження освітнього процесу в другому півріччі 2023/2024 навчального року. Очільниця Коледжу зачитала учасникам засідання основні розпорядження, рекомендації та інформаційні листи МОН України, Департаменту освіти і науки Києва та Служби безпеки України щодо організації освітнього процесу, створення безпечного освітнього середовища, організації системи цивільного захисту в закладі, виникнення терористичних загроз тощо. Доповідачка оприлюднила результати попереднього інтернет-опитування здобувачів і співробітників щодо формату організації освітнього процесу та запропонувала кілька можливих варіантів.

 

Далі перед колективом виступила відповідальний секретар  Приймальної комісії Вікторія Коваль, яка подала на затвердження низку нормативних документів, що регламентують роботу Приймальної комісії Коледжу під час Вступної кампанії 2024. Серед переліку документів для затвердження були Правила прийому на навчання до КФКПН, Програми вступних випробувань, Положення про розгляд мотиваційних листів, Положення про проведення співбесіди та творчого конкурсу.

Наступною доповідачкою стала завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана Дзюба, яка доповідала про результати атестації педагогічних та науково-педагогічних працівників Коледжу у 2023/2024 н.р., підготовку до проходження процедури атестації у наступному навчальному році, а також про визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників.

 

Продовжили засідання виступом гаранта освітньо-професійної програми Технології фешн-бізнесу Юлії Харченко. Доповідачка висвітлила інформацію про дотримання принципів академічної доброчесності в Київському фаховому коледжі прикладних наук та оприлюднила результати перевірки на плагіат курсових проєктів студентів освітньо-професійної програми Технології фешн-бізнесу освітнього ступеня бакалавр.

 

У фіналі засідання до слова були запрошені голова циклової комісії дизайну Марія Івасенко та голова профспілкової організації студентів Марина Коломієць, які доповіли про організацію та  проведення Київським фаховим коледжем прикладних наук конкурсу «Ідентичний код твого міста» та Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності зі спеціальності 182 Технології легкої промисловості.

  

У пункті «Різне» члени Педагогічної ради обговорили основні положення проєкту Закону України «Про професійну освіту», який винесений на громадське обговорення.

 

За результатами засідання члени Педагогічної ради ухвалили рішення взяти до відома інформацію всіх доповідачів, затвердити змішаний формат організації освітнього процесу в Коледжі з 05.04.2024 до 10.05.2024 включно, затвердити перелік нормативних документів, що регламентують роботу Приймальної комісії Коледжу під час Вступної кампанії 2024, визнати результати ПК педагогічних та науково-педагогічних працівників,  затвердити Порядок підготовки до атестації педагогічних та науково-педагогічних працівників Київського фахового коледжу прикладних наук.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар