Екскурсія на підприємство VICELLI

Автор: admin від 17-04-2024, 10:21

Екскурсія на підприємство VICELLI

17 квітня 2024 року студенти й викладачі Київського фахового коледжу прикладних наук з відділень технологій і дизайну відвідали майстерню індивідуального пошиття взуття VICELLI.

Взуття від Vicelli створюється вручну з високоякісних матеріалів провідних світових фабрик  і відображає індивідуальність клієнта.  Основними характеристиками бренду є унікальність, відповідність світовим стандартам якості та позачасовий елегантний дизайн. Винятковий досвід фахівців-практиків компанії VICELLI, зацікавленість у якісній підготовці фахівців галузі та  прагнення передавати свої уміння майбутнім поколінням стали ключовими  факторами під час вибору підприємства для заняття-екскурсії.

 

У складі студентсько-викладацької делегації були: студенти груп ДВ-21 та ЛПВ-21, завідувачка відділення технологій Оксана Сахно, завідувачка навчально-виробничої практики Надія Фадєева, кураторка групи ЛПВ-21 Наталія Городня, викладачі спеціальних дисциплін Євген Коломієць та Тимошенко Олександр. Під час заняття-екскурсії студенти Коледжу детально ознайомилися з усіма етапами роботи в майстерні VICELLI, ключовими принципами створення взуття на замовлення, традиційними та сучасними технологіями виготовлення й  реставрації взуття. Майстри поділились багаторічним досвідом роботи у взуттєвій справі та секретами роботи з персоналізованими запитами клієнтів.

 

Екскурсія поглибила знання студентства про тонкощі виробничого  процесу, відкрила нове бачення власної творчості та надихнула на пошуки унікальності в кожній деталі.


 

 

#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE #digital #inclusion #sustainability


#circularity #sectoralcooperation


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар