Продовження профорієнтаційної програми КФКПН

Автор: admin від 12-04-2024, 13:25

Продовження профорієнтаційної програми КФКПН

Спільнота Київського фахового коледжу прикладних наук за сприяння  Управління освіти Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації продовжує цикл профорієнтаційних заходів серед учнівства столиці.

Упродовж квітня студенти-активісти, викладачі, майстри виробничого навчання та фахівці Приймальної комісії Коледжу з метою ознайомлення учнів 8-11 класів зі світом професій та важливими аспектами майбутньої професійної діяльності відвідали ЗЗСО м. Києва № 128, № 176,  № 184, № 201, № 224, № 228, № 265. Колектив Коледжу підготував насичену програму майстер-класів, воркшопів та інтерактивних заходів, які були спрямовані на виявлення професійних інтересів і здібностей учнів та надання їм допомоги в усвідомленому виборі професії. Під час зустрічі з фахівцями Коледжу учні мали змогу опанувати базові знання з української жестової мови, спробувати свої сили у формуванні макета вебсторінки в редакторі Figma, створити ЗD образи одягу/взуття/аксесуарів з використанням техніки MockUp, виготовити свої перші вироби легкої промисловості та пограти в економічні ігри на платформі Kahoot. Такий формат профорієнтаційних активностей отримав схвальні відгуки від молоді та продемонстрував, що будь-яка консультація стане більш дієвою, якщо залучити юнацтво до конкретної практичної діяльності у цікавому й сучасному форматі.  

 

Команда Коледжу сподівається, що презентована інформація про затребувані й цікаві професії допоможе учням зробити правильний вибір та обрати найкращий шлях до омріяної справи. Дякуємо друзям і партнерам  з Управління освіти Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації  та ЗЗСО за гостинний прийом та організаційну допомогу!

 

 

#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE #digital #inclusion #sustainability


#circularity #sectoralcooperation


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

Коментарі:

Залишити коментар