Книжковий ярмарок у Болоньї

Автор: admin від 11-04-2024, 15:58

Книжковий ярмарок у Болоньї 

Студентка відділення дизайну Київського фахового коледжу прикладних наук Єсенія Олешко представила Україну на Болонському ярмарку дитячої книги в Італії.  

Болонський ярмарок - один із найбільших книжкових ярмарків світу, який щороку збирає близько 1400 експонентів і понад 30 тисяч відвідувачів. Цьогоріч Україна презентувала здобутки своїх видавництв на окремому національному стенді, який організував Український інститут книги. Учасниками події стали  20 українських видавництв різного формату, які мали змогу ознайомити інші країни зі своїми книжковими проєктами та побачити світові тренди в тематиці, оформленні, запитах різних аудиторій. У межах ярмарку відбулася презентація виставки робіт українських ілюстраторів WhenEverythingMatters, організована Клубом ілюстраторів Pictoric спільно з Міжнародним фестивалем «Книжковий Арсенал».

 

На ярмарку студентка групи ДГ-1-23 Єсенія Олешко представляла стенд відомого українського видавництва мотиваційної літератури для дорослих і дітей «IPIO». Студентка презентувала найкращі проєкти видавництва, забезпечувала консультаційний супровід і налагоджувала комунікацію з провідними видавцями, ілюстраторами, графічними дизайнерами,  літературними агентами та поліграфістами з  усього світу. Залученість до такої масштабної події дала змогу не тільки ознайомитися із актуальними тенденціями у сфері графічного мистецтва та видавничої справи, але й продемонструвати професійний потенціал українського студентства.

 

Міжнародна ярмаркова подія сприяла активізації уваги до підтримки України, показала перспективи українського книговидання й самобутні таланти митців цього напряму.  

Пишаємося нашою креативною та амбітною студенткою! Бажаємо нових цікавих проєктів, професійного розвитку та творчої реалізації! 

 

Більше інформації за посиланнями:

https://www.afisha.it/cultura/20-vydavnytstv-ukrainy-staly-uchasnykamy-bolonskoho-iarmarku-dytiachoi-knyhy/


https://ubi.org.ua/uk/news/kategoriya-2/ukra-na-na-bolonskomu-yarmarku-dityacho-knigi-2024-pidsumki


#metaskill4tclf#TCLF#textile


#clothing#leather#footwear


#VET#HE#skills#upskilling


#reskilling#MOOCs#digitalfashion


#strategy#UKRLEGPROM#KCAS


#LUNVU#EURATEX#APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар