Екскурсія на підприємство ТОВ «OLTEKS»

Автор: admin від 16-04-2024, 15:48

Екскурсія на підприємствоТОВ «OLTEKS»

 16 квітня 2024 року студенти й викладачі Київського фахового коледжу прикладних наук з відділень технологій і дизайну відвідали потужне виробниче об’єднання ТОВ «OLTEKS».

Компанія «OЛТЕКС» упродовж багатьох років є лідером серед вітчизняних виробників товарів легкої промисловості. У складі об’єднання - дві швейні фабрики та фабрика з виробництва шкарпеток, які виробляють товари високої якості та забезпечують сталу конкурентоспроможність продукції на галузевому ринку.

 

У складі збірного колективу екскурсантів були студенти з груп Д-22, ЛПШ-22 та ЛПШ-21, які під керівництвом завідувачки відділення технологій Оксани Сахно, завідувачки відділення дизайну Наталії Прокопенко та завідувачки навчально-виробничої практики Надія Фадєевої долучилися до екскурсії з метою вивчення ключових підходів до стратегії організації успішного галузевого підприємства, виробничих можливостей і сучасного  обладнання компанії. Під час візиту фахівці підприємства ознайомили студентів із процесом виробництва одягу та показали експериментальний цех, де створюють сучасні якісні вироби. У процесі виїзного заняття студенти дізналися, що запорукою стрімкого розвитку підприємства є своєчасна модернізація та використання нового сучасного обладнання. Ці фактори забезпечують високу якість виробів, визнання продукції на світовому ринку та можливість пристосовувати виробничу політику під будь-які вимоги ринку. У межах заняття-екскурсії студенти поспілкувалися з президеном-головою правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяною Ізовіт, що сприяло ще більшому зацікавленню обраною професією та мотивувало молодь розвивати свої професійні вміння та навички.    


 

Відвідування потужного й прогресивного підприємства стало прекрасним професійним досвідом для студентів і викладачів Коледжу, додало натхнення для подальших творчих звершень у галузі легкої промисловості.


Дякуємо компаніям-стейкхолдерам за можливість організовувати освітній процес безпосередньо на підприємстві та залучати студентство до професійно-практичної підготовки в  умовах реального виробництва!

 

 

#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар