Профорієнтаційна зустріч

Автор: admin від 3-04-2024, 15:42

Профорієнтаційна зустріч

3 квітня 2024 року спільнота Київського фахового коледжу прикладних наук за сприяння Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації організувала виїзну профорієнтаційну зустріч з учнями 9-х класів Українського колежу ім. В. О. Сухомлинського.

Зустріч була спрямована на допомогу молоді з професійним самовизначенням,  а також на демонстрацію перспектив і можливостей, які пропонує здобувачам освіти Київський фаховий коледж прикладних наук.  Спеціально для зустрічі з молоддю фахівці Коледжу підготували насичену програму майстер-класів, яка дозволяла зануритися в цікаві професії та випробувати свої сили й уміння в різних галузях. Під час профорієнтаційного заходу учні школи взяли участь у майстер-класі з виготовлення швейних виробів «Мак – квітка пам’яті», доєдналися до воркшопів з фінансово-облікового циклу («Платіжна безпека» та  «Секрети банкноти української гривні»), ознайомилися з тонкощами спеціальності 231 Соціальна робота та потренувалися виконувати Гімн України українською жестовою мовою. Зі школярами працювала досвідчена команда Коледжу в такому складі: відповідальний секретар Приймальної комісії Вікторія Коваль, спеціалісти ЦК бізнесу та управління Олена Юрченко та Галина Лучик, перекладачі-дактилологи Оксана Терещенко та Наталя Яцола, майстри виробничого навчання Світлана Онищенко, Людмила Хоптинська.

 

Захід приніс пізнавальну інформацію та корисні навички, які стануть у пригоді молоді у процесі визначення з майбутнім фахом та вибору закладу освіти для здобуття фахової передвищої та вищої освіти.  


 

 

#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

Коментарі:

Залишити коментар