ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі

Автор: admin від 27-03-2024, 13:38

ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі

Студентки відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук Олександра Алєксєєва та Вікторія Швець вибороли ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі до Міжнародного дня рідної мови у межах Національного Фестивалю «Код Нації».

Конкурс організували Національний Фестиваль «Код Нації» спільно з проєктом «ПроМову» з метою популяризації української мови, заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації та підтримки  Збройних сил України благодійними внесками учасників. Змагання відбувалися у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, фотокросинг, есе на тему «Мовне питання» та мовні меми. Студентки Коледжу під керівництвом викладачки ЦК гуманітарних дисциплін Юлії Бондар взяли участь у номінації «Відеороботи» та створили рекламу на тему «Лагідна українізація». Дівчата у поетичній формі прорекламували сучасні додатки для вивчення української мови та закликали всіх зацікавлених до удосконалення своїх знань. Креативна ідея та майстерне виконання привернули увагу журі та принесли учасницям  почесне ІІІ місце.


Вітаємо студенток і їхню наставницю з чудовими результатами! Бажаємо натхнення та енергії для наступних творчих перемог!

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.  


 

Коментарі:

Залишити коментар