Тренінг з підготовки до співбесіди

Автор: admin від 3-04-2024, 14:25

Тренінг з підготовки до співбесіди 

3 квітня 2024 року студенти Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь в онлайн-тренінгу«Підготовка до співбесіди з роботодавцем очима психолога», який провела психологиня Центрууправління Київського міського центру зайнятості Ірина Сафонова.

Під час онлайн-зустрічі студенти дізналися багато корисної інформації про види співбесід, правила ділового спілкування, психологічну підготовку до зустрічі з роботодавцем і прийоми самопрезентації. Окремим блоком тренінгу стало обговорення актуальної інформації щодо організації трудових відносин загалом та особливі правила трудових відносин в умовах воєнного стану. У контексті цього питання учасники бесіди охопили тему ризиків і наслідків незадекларованої праці та трудової експлуатації.

 

Зустріч з Іриною Сафоновою принесла корисну практичну інформацію щодо різних аспектів працевлаштування. За результатами тренінгу студенти зробили висновки, що успішна співбесіда передбачає ґрунтовну підготовку, уміння презентувати свої професійні якості під час інтерв’ю з роботодавцем та знання базових основ трудового законодавства.


 

 

#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE #digital #inclusion #sustainability


#circularity #sectoralcooperation


 


Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

Коментарі:

Залишити коментар