Перемога в проєкті «Офіс юного мера»

Автор: admin від 12-04-2024, 14:20

Перемога в проєкті «Офіс юного мера»

Команда Київського фахового коледжу прикладних наук здобула  перемогу в масштабному молодіжному проєкті Київського Палацу дітей та юнацтва «Офіс юного мера».

Реалізація унікального проєкту тривала з вересня 2023 року до квітня 2024 року. Учасниками ініціативи було 12 команд з київських закладів освіти різного рівня, які упродовж 7 місяців навчалися у провідних експертів з управління та адміністрування, а також розробляли власні соціально значущі проєкти з організації вільного часу підлітків. До завершальної стадії проєкту дійшло 6 найсильніших команд, які на фінальних передвиборчих дебатах презентували свої ідеї та напрацювання. Під час заходу учасники продемонстрували високий рівень комунікативних навичок, заглибленість у зміст презентацій, уміння відстоювати свої ідеї та аргументовано відповідати опонентам. У результаті напруженої боротьби перемогу виборола команда Київського фахового коледжу прикладних наук, яка презентувала проєкт «Єврохаб: допомога людям із порушеннями слуху та впровадження суспільних цінностей Євросоюзу». Креативний студентський колектив здобув прихильність і позитивну оцінку виборців, адже зміг втілити у своєму проєкті ключові ціннісні орієнтири змагань - важливість, цікавість і практичність. У межах святкування Дня Києва відбудеться інавгурація та вручення команді Коледжу ключів від справжнього Офісу юного мера, де учасники продовжать роботу над реалізацією своєї ідеї.


 

Вітаємо переможців та координаторку команди Олену Юрченко з неймовірними результатами! Бажаємо успіху, натхнення та  злагодженої командної роботи на шляху впровадження своєї ініціативи!    


 

 

Більше інформації за посиланнями:


https://www.facebook.com/kievpalace/posts/pfbid02zQwGWbwdvwUwFE7CoTiM6GHoWF9Ezbn6dkm4JAV6AG19c7Q8p3nJWHgmQdSHeMSBl


https://www.young-mayor.com/


https://www.young-mayor.com/news/posts


 

#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE #digital #inclusion #sustainability


#circularity #sectoralcooperation


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар