EXPO SHOES 2024'1

Автор: admin від 5-04-2024, 14:11

EXPO SHOES 2024'1

2 – 5 квітня 2024 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 34 Міжнародній спеціалізованій виставці взуття та аксесуарів EXPOSHOES 2024'1, яка проходила в Міжнародному виставковому центрі.

Масштабна виставкова подія вже вкотре зібрала на своїй платформі  провідних гравців взуттєвого ринку України, Німеччини, Туреччини та  Великобританії, які презентували найактуальніші колекції взуття, аксесуарів та інших супутніх товарів. Серед ключових учасників виставки був Київський фаховий коледж прикладних наук, який щосезону демонструє свої здобутки в галузі виробництва взуття та аксесуарів і запрошує відвідувачів взяти участь у відкритих освітніх подіях практичного спрямування. Основу цьогорічної експозиції Коледжу  склали найкращі взірці взуття та аксесуарів студентського виробництва, ексклюзивні моделі з колекцій майстрів виробничого навчання Богдана Гончаренка та Олександра Яременка, а також вироби військової тематики, які фахівці КФКПН виготовили  для потреб ЗСУ. На локації Коледжу діяла зона майстер-класів з виготовлення аксесуарів зі шкіри, у якій провідними тренерами були досвідчені студенти відділення технологій. Окрім презентації напрацювань на власному стенді, спільнота Коледжу вже традиційно долучилася до оформлення експозиції  Третьої окремої штурмової бригади та волонтерської роботи на їхній локації. Студентський актив Коледжу консультував відвідувачів і допомагав збирати кошти на потреби військових.


  

Знаковою подією EXPO SHOES 2024'1 стало те, що презентаційний стенд Коледжу відвідали заступниця директора Київського обласного центру зайнятості Тетяна Лаврентюк та начальник відділу активних програм зайнятості Управління реалізації політики зайнятості Анатолій Доробляй. Почесні гості завітали на локацію закладу освіти задля ознайомлення з ключовими напрямами діяльності Коледжу, дизайнерською продукцією студентського виробництва та методикою практичної підготовки студентства під час масштабного галузевого бізнес-заходу. Візит було здійснено в межах підготовки до підписання Меморандуму про співпрацю Коледжу та Київського  обласного центру зайнятості, який закріпив прагнення Сторін  проводити спільні профорієнтаційні, навчально-методичні та наукові заходи, а також взаємодіяти за різними напрямами в межах Всеукраїнської економічної  платформи «Зроблено в Україні». Під час візиту директорка Коледжу Ганна Щуцька організувала для фахівцівКиївського обласного центру зайнятості екскурсію локаціями виставки та знайомство з підприємствами-стейкхолдерами, які залучені до організації освітнього процесу в Коледжі та зацікавлені в активній співпраці освіти, бізнесу, виробничого сектору та владних структур. Ознайомлювальний візит став серйозним фундаментом для підписання угоди про співпрацю, сприяв кращому розумінню специфіки діяльності Київського фахового коледжу прикладних наук та заклав підґрунтя для пошуку нових форм взаємодії служби зайнятості, роботодавців та освітян.  


 

Міжнародна спеціалізована подія EXPO SHOES 2024'1, як завжди, пройшла на високому організаційному рівні. Виставковий простір став не просто майданчиком для демонстрації виробничих досягнень, але й місцем налагодження співпраці, набуття нового досвіду та формування продуктивних бізнесових і творчих колаборацій.

 

 

#metaskill4tclf#TCLF#textile


#clothing#leather#footwear


#VET#HE#skills#upskilling


#reskilling#MOOCs#digitalfashion


#strategy#UKRLEGPROM#KCAS


#LUNVU#EURATEX#APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


Коментарі:

Залишити коментар