Засідання в КМДА щодо реінтеграції ветеранів

Автор: admin від 5-04-2024, 14:04

Засідання в КМДА щодо реінтеграції ветеранів

5 квітня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у засіданні Координаційної ради з питань реінтеграції та підтримки киян-Захисників і Захисниць України та членів їх сімей.

Координаційна рада була створена на початку 2023 року з метою об’єднання всіх служб і структурних підрозділів міста задля побудови  ефективної системи підтримки ветеранів і впровадження комплексного підходу подолання бар’єрів. До складу Ради увійшли представники депутатських фракцій Київради, місцевих органів виконавчої влади, підприємств, освітніх закладів, установ та організацій, діяльність яких пов’язана з питаннями соціального захисту населення. Новостворений орган працює над розвитком єдиної ветеранської політики та розробляє дієві механізми для всебічної реінтеграції та реабілітації Захисників і Захисниць.


На черговому засіданні в Київській міській державній адміністрації під головуванням заступниці голови КМДА Марини Хондичлени Координаційної ради обговорили питання щодо працевлаштування, професійного розвитку, підтримки психічного та фізичного здоров’я ветеранів. У процесі засідання очільники Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, Департаменту молоді та спорту міста Києва, Управління туризму та промоцій КМДА презентували проєкти надання грантових коштів на розвиток бізнесу ветеранів,  план спортивних заходів для Захисників і Захисниць України на 2024 рік, пропозиції щодо екскурсійних маршрутів поза межами столиці, а також інші важливі ініціативи. На зустрічі було визначено, щоДепартамент соціальної та ветеранської політики КМДА та Київ Мілітарі Хаб розглянуть  презентовані проєкти з розвитку бізнесуЗахисників і Захисниць України та розроблять ефективні механізми роботи за трьома основними напрямами: відновлення бізнесу, реновація бізнес-проєктів і запуск стартапів.  


За результатами засідання було окреслено пріоритетні напрями роботи Координаційної ради, актуалізовано важливі зауваження щодо доопрацювання запропонованих проєктів і сформовано низку доручень для профільних департаментів.

 

Більше інформації за посиланнями:


https://www.facebook.com/marina.honda.kyiv/posts/pfbid02wMo6RhZgv6PLXXaRKoArStfPTjVgCahMQZ8xuKDLeqLymX2V7izDokLnDL1cye9Xl


https://vechirniy.kyiv.ua/news/96919/


#metaskill4tclf#TCLF#textile


#clothing#leather#footwear


#VET#HE#skills#upskilling


#reskilling#MOOCs#digitalfashion


#strategy#UKRLEGPROM#KCAS


#LUNVU#EURATEX#APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар