Засідання атестаційної комісії

Автор: admin від 29-03-2024, 10:47

Засідання атестаційної комісії

29 березня 2024 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії.

Під час фінального засідання члени атестаційної комісії розглянули результати професійної діяльності дев’яти педагогічних та науково-педагогічних працівників у міжатестаційний період відповідно до професійних стандартів та посадових інструкцій. Після ретельного  вивчення документів про педагогічну кваліфікацію та професійні досягнення всіх кандидатів відбулося таємне голосування, результатом якого стало  рішення про відповідність названих педагогічних і науково-педагогічних працівників займаним посадам і  присвоєння їм відповідних кваліфікаційних категорій і педагогічних звань.

 

У процесі засідання члени атестаційної комісії обговорили ще кілька нагальних робочих питань, зокрема підбили підсумки роботи у 2023/2024 н.р., а також визначили основні етапи підготовки до майбутньої атестації, які повинні бути формалізовані у Порядку підготовки до процедури атестації педагогічних та науково-педагогічних працівників Київського фахового коледжу прикладних наук  відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників.

  

Вітаємо колег з підтвердженням/присвоєнням кваліфікаційних категорій та присвоєнням педагогічного звання «викладач-методист»! Бажаємо нових педагогічних здобутків і наснаги для професійного зростання!


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

Коментарі:

Залишити коментар