V Пленум УТОГ

Автор: admin від 27-03-2024, 10:42

V Пленум УТОГ

27 березня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у роботі V Пленуму Центрального правління Всеукраїнської організації осіб з інвалідністю зі слуху «УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ГЛУХИХ».

Захід уже традиційно відбувався в дистанційному режимі на платформі ZOOM.До участі були запрошені члени ЦП УТОГ і Центральної ревізійної комісії УТОГ, керівники обласних організацій і підприємств УТОГ, друзі та партнери організації. Розпочали захід із Гімну України у виконанні Театру міміки та жесту  «Райдуга».  Офіційну частину Пленуму відкрила голова УТОГ Ірина Чепчина, яка оголосила про наявність кворуму та побажала всім плідної роботи. На запрошення президії ЦП УТОГ перед учасниками виступила директорка  КФКПН Ганна Щуцька. У своїй доповіді очільниця Коледжу розповіла про різні напрями співпраці ВГО «УТОГ» та КФКПН, ознайомила з інформацією про участь у проєкті Metaskills та подякувала за плідну  багаторічну співпрацю, спрямовану на якісну освітню підготовку, всебічну соціальну інтеграцію та професійну реалізацію людей з порушеннями слуху.


 

Далі учасники зустрічі розглянули низку робочих питань щодо результатів роботи Українського товариства глухих за 2023 рік,  затвердження Звіту про виконання бюджету за 2023 рік, затвердження бюджету на 2024 рік, результатів перевірки ЦРК діяльності президії та виконавчого апарату ЦП УТОГ за 2023 рік. На порядку денному були також питання про обрання заступників голови та членів президії ЦП УТОГ.

 

Результатом роботи Пленуму стало узагальнення інформації про виконані завдання, актуалізація нагальних справ та ухвалення важливих  рішень щодо пріоритетних напрямів подальшої діяльності організації.

 

 

Більше інформації за посиланнями:


https://www.facebook.com/utog.org/posts/pfbid02yMzPwkZnTwWfnX5na7XPAwdB1yfmyjQcRt4h1ewUKLqjRzEHR2fCQ7KdKozphZjRl


Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар