Черговий захід КАЖЛ

Автор: admin від 29-03-2024, 10:37

Черговий захід КАЖЛ

29 березня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька в складі слухачок Київської академії жіночого лідерства взяла участь у гостьовій лекції очільниці Парижа Анн Ідальго.  

До зустрічі з першою жінкою на посаді мера Парижа долучились лідерки громадських організацій, депутатки Київради, керівниці структурних підрозділів КМДА та Київради, випускниці Академії. У зв’язку з оголошенням повітряної тривоги захід відбувся в укритті КМДА. На заході обговорювали сприйняття жінок на керівних посадах, досвід роботи Академій жіночого лідерства при муніципалітетах Парижа та Києва, підвищення ролі жінок у технічних та інженерних професіях, відповідальність на посадах, які вони обіймають. Під час зустрічі заступниця голови КМДА Марина Хонда  подякувала Анн Ідальго за виділений час для спілкування з амбітними киянками та наголосила на тому, що візит пані Анн є надзвичайно важливою та значущою подією для слухачок Академії. 

 

Наприкінці лекції на пам’ять про натхненну зустріч та на знак вдячності за непохитну підтримку України директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька подарувала пані Ідальго брошку з українською символікою, яку виготовили студенти Коледжу під керівництвом майстрів.

 

 

Більше інформації за посиланням:


https://kyivcity.gov.ua/news/merka_parizha_vistupila_dlya_kivsko_akademi_zhinochogo_liderstva_foto/


https://vechirniy.kyiv.ua/news/96630/


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

Коментарі:

Залишити коментар