Участь спільноти КФКПН у військовому вишколі

Автор: admin від 23-03-2024, 11:39

Участь спільноти КФКПН у військовому вишколі

23 березня 2024 року збірна команда студентів,  викладачів та адміністрації Київського фахового коледжу прикладних наук взяла участь у масштабному навчально-тренувальному вишколі, який організували фахівці організації «Центурія» у межах заходів до Дня українського добровольця.

З метою реалізації ключових завдань національно-патріотичного виховання молоді України, культивування найкращих рис української ментальності, популяризації престижу військової служби та виховання відповідальних громадян, які спроможні захистити своїх близьких і подолати  виклики сучасності, досвідчені тренери організації «Центурія», ветерани російсько-української війни, провели комплексний навчально-тренувальний вишкіл для добровольців, який містив блоки з мінно-вибухової справи, військової тактики, тактичної медицини, керування FPV-дронами та ножового бою. Програма тренування була побудована таким чином, щоб надати базові теоретичні знання та практично відпрацювати найважливіші вміння, які допоможуть захистити себе, родину та Батьківщину. Під час заходу учасники вишколу опанували базовий комплекс індивідуальних бойових навичок, потренувалися транспортувати поранених і надавати першу домедичну допомогу, випробували свої сили в управлінні дронами та ознайомилися з алгоритмом знешкодження мін. Усі здобуті знання та навички у сфері безпеки та оборони були підтверджені Сертифікатами учасників.  

 

Команда Коледжу щиро вдячна тренерам і організаторам за професійну роботу, мотивування до подальшого розвитку необхідних компетентностей і  вагомий внесок у виховання мужніх і сильних українців.

 

 

#Вишколи_Центурії


Центурія в соціальних мережах:


Facebook (http://facebook.com/centuria.ukraine) (http://facebook.com/centuria.ukraine)YouTube (https://www.youtube.com/@centuria3115)


(http://facebook.com/centuria.ukraine)Instagram (https://www.instagram.com/centuria_ua/)


TikTok (https://www.tiktok.com/@centuria_ua?_t=8eUli4fzWzO&_r=1)


Коментарі:

Залишити коментар