Виставка HANDMADE-EXPO

Автор: admin від 2-03-2024, 11:02

Виставка HANDMADE-EXPO

29 лютого – 2 березня 2024 року спільнота Київського фахового коледжу прикладних наук взяла участь у 36-й Міжнародній оптово-роздрібній виставці HANDMADE-EXPO.

Упродовж двадцяти років виставка HANDMADE-Expo збирає на своєму майданчику виробників і дистриб’юторів товарів для рукоділля, творчого хобі та  дитячої творчості. Виставкові локації стають  місцем для презентації ексклюзивної творчої продукції та  показу останніх трендів у цій галузі. До події традиційно долучається Київський фаховий коледж прикладних наук, який щоразу демонструє унікальні дизайнерські речі студентського виробництва та організовує низку цікавих освітніх заходів. Цьогоріч студентсько-викладацький колектив підготував для участі у виставці низку майстер-класів на тему «Технологія кутюрної вишивки провідних будинків моди CHANEL, DIOR, GUCCI, SCHIAPARELLI у сучасних колекціях». Майстер-класи було організовано в лекторії виставки, а проводили їх досвідчена майстриня, завідувачка лабораторії кутюрної вишивки Наталія Сушко, студентка бакалаврату «Технології фешн-бізнесу» Поліна Федотова, студентка відділення технологій з групи ЛПК-21 Наталія Чернявська. Під пильним наглядом наставниць усі охочі могли опанувати техніку вишивки люневільським гачком і спробувати свої сили у створенні тамбурного ланцюжка, пришивання бісеру та леліток. Майстерність фахівців Коледжу, демонстрація нетрадиційної техніки вишивки та можливість долучитися до моди haute couture зібрала величезну кількість відвідувачів, які оцінили прогресивні напрями діяльності закладу освіти та з цікавістю сприйняли інформацію про структурні підрозділи,  спеціальності та інноваційні підходи до фахової підготовки конкурентоспроможних спеціалістів. За  традицією виставкову подію відвідали студенти різних відділень під керівництвом майстрів виробничого навчання та викладачів Коледжу.  

 

 

Виставка HANDMADE-EXPO стала масштабним майданчиком для демонстрації важливих здобутків у творчих галузях, організації ексклюзивних освітніх заходів та започаткування плідної співпраці між майстрами, постачальниками сировини та експертами з підготовки кадрів.

 

#metaskill4tclf #TCLF #textile


#clothing #leather #footwear


#VET #HE #skills #upskilling


#reskilling #MOOCs #digitalfashion


#strategy #UKRLEGPROM #KCAS


#LUNVU #EURATEX #APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар